Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) düzenlediği Kızılcahamam kampına katılarak parti genel başkanı Devlet Bahçeli ve diğer MHP'li belediye başkanlarıyla bir araya geldi. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Bulut, kampın detaylarına ve gündeminin önemine değindi.
Başkan Bulut, kampın ilk gününde önce Ülkücü Şehitler Anıtı'nı ziyaret edip şehitler için dualar okudu. Ardından MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'nin talimatlarını aldıklarını belirtti. Kampta, "Üretken Belediyecilik" başlığı altında 3 ana tema, 9 ilke ve 100 maddenin yer aldığı seçim beyannamelerinin değerlendirildiği bir toplantıya katıldıklarını ifade etti.
Kırklareli'nin geleceği için mücadele edeceklerini vurgulayan Bulut, belediyelerde stratejik iletişim ve yönetim modeli ile afet riski altındaki alanların dönüşümü konularında yapılacak sunumları heyecanla beklediklerini dile getirdi.
Bulut'un paylaşımı, Kırklareli'nin kalkınması ve hizmetlerin daha etkin bir şekilde sunulması için yapılan çalışmalara verdiği önemi ortaya koydu.
Kızılcahamam kampının ikinci gününde, MHP'li belediye başkanları daha fazla konuda istişarelerde bulunacak ve parti politikalarının yerel düzeydeki uygulamalarını tartışacaklar. Kampta alınan kararlar ve yapılan değerlendirmeler, MHP'nin yerel yönetimlerdeki vizyonunu ve stratejilerini belirlemede önemli bir rol oynayacak.
FOTOĞRAFLAR: DERYA BULUT
HACER ZORTUL