* Kırklareli’nin Vize Belediye Başkanı Sedat Balkı Vize’nin Kurtuluşu” Törenleri’nde başarı ile gösterilerini sunan Vize Dans Okulu öğrencilerini ziyaret etti.
HABER MERKEZİ
Kırklareli’nin Vize İlçesi’nin Kurtuluşu’nun 96. Yılı’nda Vize Belediye Başkanlığı, Genkad ve Dans@Trakya işbirliğinde gerçekleştirilen Dans Kursu öğrencileri ilk gösterilerini gerçekleştirdi. 3 yaşından 15 yaşına kadar kız, erkek dans kursuna katılan tüm çocuklar törende gerçekleştirdikleri gösterilerle katılımcılardan büyük beğeni topladılar.
Vize Belediye Başkanı Sedat Balkı, Başkan Yardımcısı Hüseyin Yavuz Tezcan ve Belediye Meclis Üyeleri dans kursu öğretmen ve öğrencilerini ziyaret ettiler. Vize Dans Okulu öğrencilerine ve öğretmenlerine gerçekleştirdikleri gösteriler için teşekkür ettiler. Başkan Balkı ve beraberindekiler öğrencilere başarılarından ve katkılarından dolayı kupa takdiminde bulundular. (Amine Zortul)