Babaeski ilçesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutladı. Kutlama törenleri, Babaeski Belediye Başkanı Dr. Fırat Yayla ve ilçe protokolünün katılımıyla gerçekleşti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadriye Tokat’ın Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başlayan etkinlikler, ulusal egemenliğin ve çocukların bayramını anmak için önemli bir fırsat sundu.

Sonrasında Babaeski Kapalı Spor Salonu’nda dans etkinliği ve gösteriler düzenlendi. Kutlamalara renk katan etkinliklerden biri de Esra Özatalı ve Orkestrası'nın güzel konseriydi. Orkestra, coşkulu kalabalığı müzikle buluşturarak etkinliğe ayrı bir renk kattı.

23 Nisan, ulusal egemenlik ve çocukların bayramı olarak her yıl büyük bir coşkuyla kutlanırken, Babaeski halkı da bu önemli günü birlik ve beraberlik içinde geçirdi. Etkinlikler, ilçede bir araya gelen vatandaşların birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdiği anlamlı bir gün olarak hatırlanacak.

FOTOĞRAFLAR: BABAESKİ BELEDİYESİ
HACER ZORTUL









