HABER MERKEZİ
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırklareli İl Başkanlığı’nın 6. Olağan İl Kongresi 30 Aralık 2017 Cumartesi günü saat 15.00’te Kırklareli Kapalı Spor Salonu’nda Başbakan Binalı Yıldırım’ın katılımı ile yapılacak.
Gerçekleştirilecek olan AK Parti Kırklareli 6. Olağan İl Kongresi’nde AK Parti Kırklareli İl Yönetimini Kurma Yetkisi AK Parti Genel Merkezi tarafından tekrardan mevcut Başkan Alper Çiler’e tevdi edildi.
Başkan Alper Çiler AK Parti Genel Merkezi tarafından AK Parti Kırklareli İl Yönetimini Kurma Yetkisi’nin tekrardan kendisine tevdi edilmesinden dolayı gurur ve mutluluk duyduğunu belirterek; bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada aynı azim ve kararlılık ile toplumun her kesimiyle diyalog içerisinde olarak Kırklareli’nin sorunlarını çözmek için çalışacaklarını belirtti.
Kırklareli il genelinde basın camiasında ilkeli ve tarafsız yayın anlayışı ile yayın hayatını sürdüren ZORTUL Medya Grup olarak AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler'e hayırlı olsun der, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada aynı görev aşkı ile "Durmak Yok, Yola Devam" düsturu ile çalışmalarını sürdüreceğine olan inancımızı bir kez daha tekrarlıyoruz. (Savaş Eskici)