• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • TEKNOLOJİ
  • Gündem
  • Kırklareli
  • Edirne
  • Tekirdağ
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Spor
  • Resmi İlanlar
  • Sağlık
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Kırklareli
  3. 22 Yıldır Kesintisiz Hizmet
Kırklareli
Yayınlanma: 27 Aralık 2023 - 11:31
Güncelleme: 27 Aralık 2023 - 13:12

22 Yıldır Kesintisiz Hizmet

Kırklareli
27 Aralık 2023 - 11:31
Güncelleme: 27 Aralık 2023 - 13:12
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
22 Yıldır Kesintisiz Hizmet

 

Balaban Dondurma şirketi bünyesinde Lüleburgaz'da 3. şube olarak hizmet vermeye başlamış ve son olarak İstanbul'da açtığı şubeyle birlikte toplamda 20 şubeye ulaşmış durumdadır. Ancak, şirket politikası gereği, işletmenin kapasitesini ve sunduğu kaliteyi koruma amacıyla aşırı bir yayılma yerine, bayilik vererek büyümeyi tercih ediyor.

Balaban Dondurmacısı, franchise sistemine değil sadece bayilik modeline odaklanarak büyüme stratejisini belirlemiş durumda. Bu yaklaşım, Türkiye genelinde genişlemek yerine, belirli noktalarda kaliteli hizmet sunmayı ve bu hizmeti daha fazla kişiye ulaştırmayı amaçlıyor.

Doğukan Ay; ’’Kırklareli’nde kemik müşterisinin olduğunu aynı zamanda öğrencilerin gelişi ile birlikte satışlarda artış oldu. Kırklareli’nde bizim ile aynı işi yapmakta olan firmalara nazaran şirket politikamız gereği de daha hesaplı ürün üretip satmaya gayret gösteriyoruz. Balaban dondurma olarak Kırklareli’nde geçtiğimiz yaz aylarında dondurmanın 1 topunu kendi bünyemizde 12 lira 50 kuruşa satıyorken şehirdeki diğer işletmelere baktığımız zaman en düşük fiyatlı olanıydı.

Ekip olarak şirketin özgün tadını ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak ve lezzetlerini daha geniş kitlelere ulaştırmayı hedefliyoruz. Kalite ve özgünlüğe verdiği değerle, Balaban Dondurmacısı, geleneğiyle birlikte modern bir lezzet anlayışını harmanlayarak sektördeki yerini sağlamlaştırmaya devam ediyoruz. Lüleburgaz’da üretilip şubelere dağıtımı yapılan ürünlerin günlük ve taze şekilde tüketiciye satışı gerçekleşiyor. İşletmenin sahibi Doğukan Ay, aile mirası olarak devraldığı bu lezzet dünyasını büyütme yolunda kararlı adımlarla ilerliyoruz” dedi.

Ege üniversitesi ziraat mühendisliği mezunu olan Doğukan Ay, dükkanda çocukluğunun geçtiğini ve bu işi severek yaptığını, severek yapılan her işin bilindiği üzere en iyi bir şekilde yapılacağının yadsınamaz bir gerçek olduğunu belirterek sözlerine şu şekilde devam etti; “Bizde en iyisi için Kırklareli’nde hizmet vermeye devam ediyoruz.

Yılbaşı telaşı bizde de başladı onun için bir yoğunluk söz konusu. Yılbaşı için yapılan herhangi bir fiyat artışının söz konusu değil. Yılbaşı sonrasında askeri ücrete gelecek olan zamlar dolayısıyla ürünlerde bir zam gerçekleşmesinin kaçınılmaz olmasını ön görüyoruz.

Çalışma arkadaşlarımızın sayısı kış ve ya aylarında farklılık gösteriyor. Dondurma satışları yaz aylarında çok fazla olduğundan dolayı çalışma arkadaşlarımızın sayısı artıyor. Kış aylarında akşam çalışan sayısı 2 kişi olurken yaz aylarında bu sayı 5 kişi oluyor. İnsanlar yaz ayları geç saatlere kadar dışarıda olduğundan dolayı iş yoğunluğu oldukça fazla oluyor.

Her sabah saat 10.00’da açılış gerçekleşip gece 24.00’e kadar devam ediyor. Kış aylarında çok fazla boza satışları gerçekleşiyor” dedi.

Trakya’da Yeşilyurt Gazetesi olarak iş yerinde ziyaret ettiğimiz Doğukan Ay gazetemize yaptığı açıklamasının sonunda tüm ürünlerin Lüleburgaz’da üretilerek diğer bayilere hijyenik bir şekilde dağıtıldığını belirtti.

Kevser Çelik
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Lüleburgaz Belediyesi’nden Modern Altyapı Çalışması
Lüleburgaz Belediyesi’nden Modern Altyapı Çalışması
Kırklareli Valisi Uğur Turan’dan Ticaret ve Sanayi Odası’na “Hayırlı Olsun” Ziyareti
Kırklareli Valisi Uğur Turan’dan Ticaret ve Sanayi Odası’na “Hayırlı Olsun” Ziyareti
Kırklareli'nde Yaya Geçitleri Boyanıyor
Kırklareli'nde Yaya Geçitleri Boyanıyor
Kırklareli Üniversitesi'nden TÜBİTAK 1001 Proje Başarısı
Kırklareli Üniversitesi'nden TÜBİTAK 1001 Proje Başarısı
Son Haberler
Haziran 2025'te Toplam Ciro Yüzde 45 Arttı
Haziran 2025'te Toplam Ciro Yüzde 45 Arttı
Kırklareli Ülkü Ocakları'ndan Atatürk Evi Ziyareti
Kırklareli Ülkü Ocakları'ndan Atatürk Evi Ziyareti
Istrancalar’da Çöp Sorunu: Tatilcilerin Duyarsızlığı Tepki Çekiyor
Istrancalar’da Çöp Sorunu: Tatilcilerin Duyarsızlığı Tepki Çekiyor
Kırklareli Valisi Uğur Turan'dan Lüleburgaz'da Çilek Evi Ziyareti
Kırklareli Valisi Uğur Turan'dan Lüleburgaz'da Çilek Evi Ziyareti
Trakya'nın Kültürel Kalbi Yenice Köyünde Atacak
Trakya'nın Kültürel Kalbi Yenice Köyünde Atacak
Babaeskili Kadınlardan Girişim Hareketi
Babaeskili Kadınlardan Girişim Hareketi

Ana Sayfa
TEKNOLOJİ
Gündem
Kırklareli
Edirne
Tekirdağ
Ekonomi
Siyaset
Spor
Resmi İlanlar
Sağlık
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Edirne
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Kırklareli
  • Resmi İlanlar
  • Siyaset
  • Spor
  • Tekirdağ
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.