Gazetemize özel röportaj veren Harun Duymaz, geçimini Bursa cevizleri satarak sağlamaya çalıştığını anlattı. Henüz 16 yaşında olmasına rağmen sokaklarda kendi emeğiyle ayakta durmaya çalışan Duymaz, kazandığı parayla hem harçlığını çıkardığını hem de ailesine destek olmaya çalıştığını ifade etti.
Çocuk Yaşta Esnaflıkla Tanıştı
Harun Duymaz, esnaflıkla çok küçük yaşlarda tanıştığını söyledi. 8 yaşından bu yana çalıştığını belirten Duymaz, uzun yıllardır tezgâh başında olduğunu dile getirdi. Küçük yaşta iş hayatına atılmasının kendisine erken sorumluluk kazandırdığını vurguladı.
Okulu Bırakmak Zorunda Kaldı
Hayat şartlarının kendisini çalışmaya mecbur bıraktığını anlatan Harun Duymaz, bu nedenle okuldan ayrılmak zorunda kaldığını söyledi. Eğitimine devam edememesinin içinde ukde kaldığını belirten Duymaz, buna rağmen hayata tutunmak için çalışmaktan vazgeçmediğini ifade etti.
“Hayat Beni Esnaflığa Attı”
Röportajda samimi açıklamalarda bulunan Harun Duymaz, “Hayat şartları beni esnaflığa attı” sözleriyle yaşadıklarını özetledi. Genç yaşına rağmen mücadele dolu bir hayat sürdüren Duymaz, ileride daha iyi şartlarda yaşamak ve kendi ayakları üzerinde durmak istediğini belirterek umudunu koruduğunu dile getirdi.
SEMRA GÖREN





