Vize İlçesi Jandarma Komutanlığı’na atanan Jandarma Kıdemli Üsteğmen Selahi Kayar, Vize’deki görevine başladı. Yeni görevine başlamasının ardından Vize Kaymakamı Kemal Balaban, Üsteğmen Kayar’ı makamında kabul etti. Ziyarette samimi bir atmosfer hâkim olurken, ilçenin güvenliği ve kamu düzeni adına yürütülen çalışmalar hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu.
Kaymakam Balaban’dan Başarı Dileği
Vize Kaymakamı Kemal Balaban, J. Kd. Üsteğmen Selahi Kayar’a görevinde başarılar dileyerek, Vize’nin huzur ve güvenliği için jandarmanın kritik bir rol üstlendiğini vurguladı. Balaban, Kayar’a “İlçemizdeki kamu düzeninin korunması, vatandaşlarımızın güvenliğinin sağlanması ve kolluk kuvvetleriyle koordineli çalışmalar açısından sizlere büyük görevler düşüyor. Yeni görevinizin hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde temennide bulundu.
İlçede Güvenlik Hizmetleri Güçleniyor
J. Kd. Üsteğmen Selahi Kayar ise nazik kabulü ve iyi dilekleri için Kaymakam Balaban’a teşekkür ederek, Vize’de görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kayar, ilçe halkının güvenliği için gece gündüz demeden görev yapacaklarını belirtti. Yeni atama ile birlikte Vize’de güvenlik hizmetlerinin daha da etkin ve koordineli bir şekilde yürütülmesi hedefleniyor.
Bu anlamlı ziyaret, kamu kurumları arasındaki iş birliğinin ve koordinasyonun önemli bir göstergesi olarak değerlendirildi.
Haber Merkezi