• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • TEKNOLOJİ
  • Gündem
  • Kırklareli
  • Edirne
  • Tekirdağ
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Spor
  • Resmi İlanlar
  • Sağlık
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. "TÜRKİYE'YE VE KIRKLARELİ'YE HAYIRLI OLSUN"
Gündem
Yayınlanma: 23 Haziran 2018 - 08:43

"TÜRKİYE'YE VE KIRKLARELİ'YE HAYIRLI OLSUN"

Siyasi Partilerin İl Başkanları seçmenlere son mesajlarını verdiler; “TÜRKİYE’YE VE KIRKLARELİ’YE HAYIRLI OLSUN” * 24 Haziran 2018 Pazar günü (yarın) Türkiye'nin yeni Cumhurbaşkanı ve 27

Gündem
23 Haziran 2018 - 08:43
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
“TÜRKİYE’YE VE KIRKLARELİ’YE HAYIRLI OLSUN”
Siyasi Partilerin İl Başkanları seçmenlere son mesajlarını verdiler;
“TÜRKİYE’YE VE KIRKLARELİ’YE HAYIRLI OLSUN”

* 24 Haziran 2018 Pazar günü (yarın) Türkiye'nin yeni Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekilleri belirlenecek. Seçime 1 gün kala Kırklareli’deki Siyasi Partilerin İl Başkanları seçmenlerine son mesajlarını gazetemizi aracılığı ile verdiler. Yapılan açıklamaların tek ortak noktası ise 24 Haziran'da yapılacak olan seçimlerin Türkiye’ye ve Kırklareli’ye hayırlı olmasını temennisi oldu.

HABER MERKEZİ

Gazetemize özel olarak açıklamalarda bulunan; Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli İl Başkanı Tayfun Okan Çobancık, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırklareli İl Başkanı Hakan Aytaç Kaya, İYİ Parti Kırklareli İl Başkanı Savaş Çekinmez ile Vatan Partisi Kırklareli İl Başkanı Erdal Demirkan tarafından yapılan açıklamalarında 24 Haziran'da yapılacak olan seçimlerin Türkiye’ye ve Kırklareli’ye hayırlı olmasını temenni ettiler.

* Çiler; “Seçim, Türkiye’nin yükseliş seçimi olacak”

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, yaptığı açıklamada; 24 Haziran’ın Türkiye'nin yükseliş seçimi olacağını söyledi.

Güçlü bir temsil, güçlü bir meclis ile de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Başkan yapacaklarını dile getiren AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler; “Türkiye doludizgin seçime koştu. Seçime yalnızca bir gün kaldı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Devlet Bahçeli adeta muhalefet partilerini ters köşeye yatırdılar. Normal şartlarda yan yana durmaları mümkün olmayan, aynı düşünmeyen, aynı yöne bakmayan dört birbirine benzemeyen partiler büyük bir telaşla yan yana geldiler. Seçim kapsamında, yaptığımız ziyaretlerde gördük ki vatandaşlarımız oynanan oyunların farkında. Bizim hedefimiz, büyük ve güçlü Türkiye. Allah’ın izniyle 24 Haziran’da İlimizden AK Parti Milletvekili Adaylarımızı, Milletvekili olarak Ankara’ya yollayacağız. Güçlü bir temsil, güçlü bir meclis ile de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Başkan yapacağız. 24 Haziran Türkiye’nin yükseliş seçimi olacak” dedi.

* Çobancık; “Seçim bir beka meselesi”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Tayfun Okan Çobancık ise yapılacak olan seçimin bir beka meselesi olduğunu ifade etti.

Seçim süresince hiçbir yorgunluk hissetmediklerini aktaran CHP İl Başkanı Tayfun Okan Çobancık; “Bu yola çıkarken, biz bunun beka meselesi olduğunu söyledik. 24 Haziran’da yapılacak olan seçimin sonucunda zafer muhteşem olacak. 3-0 yapacağız. CHP’li 3 Milletvekilimiz seçilip, Ankara’ya gidecek. Özellikle partililerimiz seçim çalışmalarının bir o kadar içerisinde oldu. Diğer partilerden çok daha fazla çalıştık. Her yere ulaşma konusunda yorgunluk hissetmedik” diye konuştu.

Türk siyasi tarihinde ilk kez siyasi partiler ittifak yaptığını aktaran Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırklareli İl Başkanı Hakan Aytaç Kaya da açıklamasında; Milletin mutlaka sandığa gitmesi gerektiğini kaydetti.

* Kaya; “Cumhur ittifakı sandıktan zaferle çıkacak”

“Sandıktan sonra yeni bir sistemin oluşması için milletçe katkı sağlamalıyız” diyen MHP Kırklareli İl Başkanı Hakan Aytaç Kaya; “Milletimiz mutlaka sandığa gitmeli. Sandıktan sonra yeni bir sistemin oluşması için milletçe katkı sağlamalıyız. Milletin aklı bunu gerektirir. 24 Haziran’da yapılacak olan seçim Türk siyasi tarihinde ilk kez siyasi partiler ittifak yapacak. Halkımızın oyunu isteyecekler. Cumhur İttifakı ile sandıktan daha da güçlü bir Türkiye ve MHP çıkacağından hiçbir şüphemiz yok.24 Haziran’da Recep Tayyip Erdoğan’ın sandıktan zaferle çıkacağından da zaferle çıkacağından hiçbir şüphemiz yok. Türkiye yeni bir sürece girmiştir. MHP’nin sitemin oluşmasında, kararların alınmasında, düşüncenin gelişmesinde hiçbir beklentisi olmamıştır. Allah nasip kısmet eder, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçildiği takdirde bizim ondan hiçbir beklentimiz olmayacak. Meclis’te denetim ve denge görevini yaparken, elden gelen gayreti, fedakarlığı yaparız. Seçim ülkemize ve milletimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

* Çekinmez; “Vatandaş, kötü gidişata dur diyecek”

İYİ Parti Kırklareli İl Başkanı Savaş Çekinmez de konuşmasında; Seçimin Türkiye açısından büyük önem arz ettiğini kaydetti.

Vatandaşın kötü gidişata dur diyeceğini aktaran İYİ Parti Kırklareli İl Başkanı Savaş Çekinmez; “Bu seçim Türkiye için önem taşıyor. Seçim, ülkenin kaderini belirleyecek. Halkımız ya tamam ya devam diyecek. Vatandaşımız artık bu gidişata dur deyip, tamam diyecek. Halkımızın tamam diyeceği bir seçim olacak. Kazanan ve üreten ülke olabilmemiz için vatandaşlarımızın oylarını İYİ Parti’ye bekliyoruz.  Ülkeyi yeniden kazanır hale getirip, vatandaşlarımızın fabrikalarda ezilmeyeceği, eğitimin ve sağlığın en üst seviyede olacağı bir ülke haline getirmek için halkımızın desteğini bekliyoruz” şeklinde konuştu.

* Demirkan; “Seçim çalışmaları eşit şartlarda olmadı”

Vatan Partisi Kırklareli İl Başkanı Erdal Demirkan da konuşmasında; 24 Haziran Seçimleri’nin ardından hoş bir tablonun ortaya çıkacağını düşünmediğini aktardı.

Vatandaşın ne iktidardan nede muhalefetten bir şey beklemediğini gözlemlediklerini söyleyen Vatan Partisi Kırklareli İl Başkanı Erdal Demirkan; “Yapılacak olan seçim ülkemize hayırlı olsun. Vatan Partisi olarak yapılacak olan seçimlerden güzel sonuçlar çıkacağını ön görmüyoruz. Ülkemizin gidişatına bakıldığında çok hoş bir tablonun ortaya çıkmayacağını gözlemliyoruz. Seçim çalışmalarımız boyunca gözlemlerimiz bu şekilde. Toplumda ilk defa bir umutsuzluk var. İktidardan ve muhalefetten bir şey beklenilmiyor gibi bir görüntü var ortada. Yanılmadığımız ortada. Daha zor günler bizi bekliyor. Karamsar değiliz. Biz, Vatan Partisi olarak zor günlerin partisiyiz. İddialıyız. Bu seçim baskın ve kanunsuz bir seçim. Çünkü yasası çıkmadan ortaya konan bir seçim. Çalışmalar eşit şartlarda olmadı. Partiler, denk bir şekilde yarışmadı. Birileri tüm olanakları kullanırken, hatta PKK’yı destekleyen partiye bile devlet bütçesinden 99 Milyon verilirken, bizim gibi partilere destek verilmedi” ifadelerine yer verdi. (Savaş Eskici)

 

 

 

 

 

İlginizi Çekebilir
Babaeski'ye İki Yeni Hizmet Aracı ve Fatih Caddesi Yenileme Müjdesi
Babaeski'ye İki Yeni Hizmet Aracı ve Fatih Caddesi Yenileme Müjdesi
Üsküp'te Yol Onarım Çalışmaları Başladı
Üsküp'te Yol Onarım Çalışmaları Başladı
Kofçaz'da TOKİ Hamlesi: Vali Turan İncelemelerde Bulundu
Kofçaz'da TOKİ Hamlesi: Vali Turan İncelemelerde Bulundu
Kofçaz'da Pazar Ziyareti
Kofçaz'da Pazar Ziyareti
Son Haberler
Babaeski'ye İki Yeni Hizmet Aracı ve Fatih Caddesi Yenileme Müjdesi
Babaeski'ye İki Yeni Hizmet Aracı ve Fatih Caddesi Yenileme Müjdesi
Üsküp'te Yol Onarım Çalışmaları Başladı
Üsküp'te Yol Onarım Çalışmaları Başladı
Kofçaz'da TOKİ Hamlesi: Vali Turan İncelemelerde Bulundu
Kofçaz'da TOKİ Hamlesi: Vali Turan İncelemelerde Bulundu
Kofçaz'da Pazar Ziyareti
Kofçaz'da Pazar Ziyareti
Kırklareli Üsküpdere Köyü’nde Tır Devrildi: Sürücü Yaralandı
Kırklareli Üsküpdere Köyü’nde Tır Devrildi: Sürücü Yaralandı
Milletvekili Minsolmaz, Akalar ve Yayla Mahalleleri’nden 24 Haziran için Söz aldı
Milletvekili Minsolmaz, Akalar ve Yayla Mahalleleri’nden 24 Haziran için Söz aldı

Ana Sayfa
TEKNOLOJİ
Gündem
Kırklareli
Edirne
Tekirdağ
Ekonomi
Siyaset
Spor
Resmi İlanlar
Sağlık
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Edirne
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Kırklareli
  • Resmi İlanlar
  • Siyaset
  • Spor
  • Tekirdağ
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.