Haber Kadir Sinici
Kırklareli Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Öğrenci Kulübü, Siyaset Bilimi Kulübü ile Kamu Diplomasisi Uygulama ve Araştırma Merkezi (KADAM) tarafından "Türkiye'nin Suriye Politikası ve Barış Pınarı Harekâtı" konulu konferans düzenlendi.
Bahçeşehir Üniversitesi Hükümet ve Liderlik Okulu Başkanı Doç. Dr. Burak Küntay’ın konuşmacı olarak yer aldığı konferansta; “Türkiye-Amerika İlişkilerinin nasıl ilerlediği, Türkiye’nin Suriye Politikası ve Barış Pınarı Harekâtı” ile ilgili açıklayıcı bilgiler verildi.
- Merkezi Derslikler Binası 15 Temmuz Şehitler ve Gaziler Hasan Zan Konferans Salonu’nda düzenlenen konferansa; Rektör Prof. Dr. Bülent Şengörür, Kamu Diplomasisi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Muharrem Ekşi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Nergiz Aydoğdu akademik personel ile çok sayıda öğrenci katıldı.
