Kırklareli'nin sevilen isimlerinden biri olan, TFF 2. ve 3. Liglerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Can, Türkiye Futbol Federasyonu'nun düzenlediği iftar programına katıldı. TFF'nin bu özel etkinliği, futbol camiasının önemli isimlerini bir araya getirdi.
İftar programında, Kırklarelispor temsilcileri de yer aldı. Programın ev sahipliğini üstlenen TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, gecenin anlamını ve önemini vurgulayarak, Türkiye'nin dostluk, sevgi ve kardeşliğe olan ihtiyacına dikkat çekti. Özellikle, Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında yaşanan ve üzüntü verici olaylara da değinen Büyükekşi, bu tür olumsuzlukların önlenmesi için futbol camiasının daha dikkatli olması gerektiğini belirtti.
Büyükekşi'nin konuşmasında vurguladığı gibi, futbol sadece bir spor değil, aynı zamanda dostluğu, kardeşliği ve bir araya gelmeyi simgeliyor. Taraftarların ve futbol camiasının liderlerinin, bu değerlere daha fazla önem vermesi gerektiğine işaret eden Büyükekşi, gençleri terör, şiddet ve holiganlık gibi olumsuz eylemlerden uzak durmaya teşvik etti.
İftara, Fenerbahçe ve Beşiktaş temsilcilerinin katılmaması dikkat çekerken, Galatasaray'dan sadece Metin Öztürk'ün programda yer alması gözlerden kaçmadı.
Bu özel iftar programı, Türk futbolunun önemli bir parçası olan dostluk ve kardeşliğin pekiştirilmesine katkı sağladı. Futbol camiası, bu tür etkinliklerle bir araya gelerek, birlik ve beraberlik mesajlarını güçlendirmeye devam ediyor.
Haber Merkezi