Dün öğle saatlerinde başlayan ve gece boyunca şiddetini artıran fırtına, denizdeki dalgaların sahil dolgu alanında yüksekliğini zaman zaman 10 metreye çıkardığı bir ortamda, çeşitli işletmeleri olumsuz etkiledi. Fırtına, özellikle Tekirdağ sahilinde konumlanmış bir çay bahçesini kullanılamaz hale getirdi.
Gece ilerledikçe şiddetini artıran rüzgarın etkisiyle denizdeki dalgaların boyu 10 metreye kadar çıktı. Sahil dolgu alanındaki seyyar tezgahlar ve bir çay bahçesi, dalga etkisiyle hasar gördü. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, sahil kenarına savrulan tezgahları ve soğutucuları kaldırmak için çalışmalara başladı.
Deniz kenarında bulunan bir çay bahçesi ise fırtına nedeniyle kullanılamaz hale geldi. İş yerinde meydana gelen maddi hasarın ardından çalışan Sıtkı Karahan, "Vallahi sıkıntılı işte, her sene böyle bir şey oluyor. İki gündür kasırga, fırtına, dalga. Zararı görüyorsunuz zaten, Allah yardımcımız olsun ne diyelim, Allah daha felaketinden korusun. En azından can kaybımız yok, maddi zararı bir şekilde karşılamaya çalışacağız" dedi.
Haber Merkezi