Demokrat Parti’den Vize Belediye Başkan Aday Adayı olan Selçuk Yılmaz, esnaflarla bir araya gelerek, vatandaşların dertlerini dinledi.
Daha önce 2004 ve 2009 yıllarında da Vize Belediye Başkanlığı yapan Yılmaz yeniden aday olduğunu, ‘’Geçmiş dönemde gerçekleştirdiğimiz hizmetlerle Vize'ye değer kattık. Yeniden bu göreve talip olarak, şehrimizin daha da gelişmesi için çalışmaya devam edeceğiz. Siyasi ayrım yapmadan, tüm Vize halkına eşit hizmet götürmek en büyük hedefimiz olacak." sözleriyle açıklamıştı.
Başkanlık döneminde, gençlerin ve kadınların desteklenmesi, spor ve kültür etkinliklerinin artırılması gibi konularda önemli adımlar atan Selçuk Yılmaz’ın, ilçeye kazandırdığı bir dizi büyük projeden bahsederek tekrar bu göreve talip olduğunun altı çizildi.
Çarşıda bir dizi ziyaret gerçekleştiren Selçuk Yılmaz; ’’Çalışmalarımıza çarşıdaki esnaf arkadaşlarımıza ziyaretle devam ettik gösterdikleri ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederiz.’’ dedi. Halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Yılmaz’ın ziyaretlerinin süreceği bildirildi.
Kevser Çelik