Ana Sayfa Gündem, Kırklareli 25 Nisan 2018 1085 Görüntüleme

Şehiriçi Toplu Taşıma Araçları denetlendi

HABER MERKEZİ

Kırklareli Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ve Zabıta Müdürlüğü Ekipleri tarafından Şehiriçi Toplu Taşıma Araçları 24 Nisan 2018 Salı günü denetlendi.

Uygulama Demirtaş Mahallesi İnönü Caddesi’nde yapıldı. Uygulamada, ekipler tarafından araçtaki yolcu sayısı, emniyet kemerlerini kontrol ederek, sürücü evraklarını inceledi. Kırklareli Ulaşım Kooperatifi Başkanı Ufuk Kan, denetleme sonrası yaptığı açıklamada, toplu taşıma araçlarının sürekli denetimden geçtiğini söyledi.

Ulaşımın daha güvenli, kaliteli ve eksiksiz bir şekilde sağlanmasına da olumlu etki ettiğini belirten Kan; ”Araçlarımız sürekli denetim halinde. Bu bizim işimizin kalitesini ve güvenliğini de arttırıyor. Denetimler ayrıca yolcularımızın da güvenilirliğini arttırıyor. Araçlarında eksik çıkan sürücülerimizde olmuştur. Onlarda kısa sürede eksiklerini gidereceklerdir” dedi. (Kadir Sinici)

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Demirköy Belediyesine ziyaret

Demirköy Belediyesine ziyaret

Tema Tasarım | Osgaka.com