• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • TEKNOLOJİ
  • Gündem
  • Kırklareli
  • Edirne
  • Tekirdağ
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Spor
  • Resmi İlanlar
  • Sağlık
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Tekirdağ
  3. ŞARKÖY "ZAFER" COŞKUSUYLA AYDINLANDI
Tekirdağ
Yayınlanma: 02 Eylül 2025 - 10:30

ŞARKÖY "ZAFER" COŞKUSUYLA AYDINLANDI

Tekirdağ
02 Eylül 2025 - 10:30
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
ŞARKÖY

30 Ağustos’un “zafer” ruhu, Şarköy’de binlerce yüreği aynı duyguda buluşturdu. Fener alayıyla başlayan Zafer Bayramı coşkusu, Manuş Baba’nın konseriyle unutulmaz bir geceye dönüştü.

Binlerce Şarköylü ve yazlıkçı, ellerinde Türk bayrakları ve meşalelerle zafer yürüyüşü için bir araya geldi. "Zafer" ve "Atatürk" sloganlarının yankılandığı yürüyüş, 7'den 70'e her yaştan vatandaşın katılımıyla renkli ve gurur dolu anlara sahne oldu.

Fener alayında, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer ve Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var da vatandaşlarla omuz omuza yürüyerek bayram coşkusuna ortak oldu.

Yürüyüşün ardından konser alanında vatandaşlara hitap eden Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var, tüm halkın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı. Düzenlenen etkinlik dolayısıyla Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer’e teşekkür eden Var, vatandaşlara da iyi eğlenceler diledi.

CANDAN BAŞKAN: “BUGÜN BİZİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ BİR GÜN”

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer ise zaferin ve Zafer Bayramı’nın önemine vurgu yaparak, "Bugün bizim için çok kıymetli bir gün. Ebedî Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde 26 Ağustos 1922’de başlayan ve 30 Ağustos’ta zafere ulaşan Büyük Taarruz’un 103. yılındayız" dedi.

“MİLLETİMİZ ZORLUKLARA ALDIRMADAN TARİHİN EN BÜYÜK DESTANLARINDAN BİRİNİ YAZDI”

Milletimizin fedakârlığına ve kahramanlığına dikkat çeken Candan Başkan, "Genç, yaşlı demeden bir millet esareti reddetti; yokluk içinde imkânsızı başardı. O gün koşan atlar zafere koştu, kahraman Mehmetçiğin attığı her adım bağımsızlığa atıldı. Milletimiz 'Silahımız yoksa süngümüz var' diyen bir komutanın inancıyla yokluklara, zorluklara aldırmadan tarihin en büyük destanlarından birini yazdı" ifadelerini kullandı.

“ATATÜRK, BİZE SADECE TOPRAK DEĞİL, BİR VATAN, BİR CUMHURİYET VE ONURLU BİR MİRAS BIRAKTI”

Atatürk'ün bıraktığı mirasın önemini vurgulayan Başkan Yüceer, "Atatürk’ün ve kahraman ordumuzun bize bıraktığı sadece toprak değil, bir vatan, bir cumhuriyet ve onurlu bir mirastır. Bu mirasa sahip çıkmak, onu gelecek nesillere taşımak hepimizin vazgeçilmez görevidir. Bu büyük zaferi görmezden gelenlere karşı da tarihin kolay yazılmadığını, bedelinin canla, kanla ödendiğini hatırlatmak zorundayız. Unutmayacağız, unutturmayacağız" dedi.

“BAĞIMSIZLIĞIMIZA, TOPRAĞIMIZA, BİRLİĞİMİZE VE BERABERLİĞİMİZE HEP BİRLİKTE SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Başkan Yüceer konuşmasını, "Atatürk’ün gösterdiği yolda, bağımsızlığımıza, toprağımıza, birliğimize ve beraberliğimize sahip çıkacağız. Atacağımız her adımı bu bilinçle atacak, bu güzel vatanı birlik ve dayanışma içinde daha ileriye taşıyacağız. Şanlı zaferimizin 103. yıl dönümü kutlu olsun. Yaşasın Cumhuriyet, yaşasın Mustafa Kemal Atatürk, yaşasın Tekirdağ" sözleriyle tamamladı.

ŞARKÖY’DE ZAFER COŞKUSU MANUŞ BABA KONSERİYLE DORUĞA ÇIKTI

Konuşmaların ardından sahneye çıkan sevilen sanatçı Manuş Baba'ya, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer ve Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var tarafından çiçek takdim edildi. Ardından Manuş Baba, muhteşem performansıyla geceye renk kattı. Vatandaşlar, Manuş Baba’nın söylediği şarkılara hep bir ağızdan eşlik ederek zafer coşkusunu müzikle birleştirdi.

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI BASIN BÜLTENİ
# 30 Ağustos# Zafer# Şarköy# Türk bayrakları# Atatürk# 30 Ağustos Zafer Bayramı# Manuş Baba
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
30 Ağustos Zafer Bayramı Münasebetiyle Atatürk Anıtı’na Çelenk Sunuldu
30 Ağustos Zafer Bayramı Münasebetiyle Atatürk Anıtı’na Çelenk Sunuldu
Başkan Sarıkurt 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamalarına Katıldı
Başkan Sarıkurt 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamalarına Katıldı
Tekirdağlı balıkçılar, havai fişek gösterileriyle denize açıldı
Tekirdağlı balıkçılar, havai fişek gösterileriyle denize açıldı
Tekirdağ'da iş insanı otomobilde 4 kurşunla öldürüldü
Tekirdağ'da iş insanı otomobilde 4 kurşunla öldürüldü
Son Haberler
Haziran 2025'te Ticaret Satış Hacmi Güçlü Artış Gösterdi
Haziran 2025'te Ticaret Satış Hacmi Güçlü Artış Gösterdi
Yeniceköy Zelenika Şenliği Umut Oldu
Yeniceköy Zelenika Şenliği Umut Oldu
Pınarhisar Çevre Yolu’ndaki Lüleburgaz Kavşağı’nda yoğun mesai
Pınarhisar Çevre Yolu’ndaki Lüleburgaz Kavşağı’nda yoğun mesai
Başkan Derya Bulut’tan Uyum Haftası’na Anlamlı Ziyaret
Başkan Derya Bulut’tan Uyum Haftası’na Anlamlı Ziyaret
Kırklareli Emek ve Demokrasi Platformu’ndan 1 Eylül Barış Günü Açıklaması
Kırklareli Emek ve Demokrasi Platformu’ndan 1 Eylül Barış Günü...
30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu Keşan'da Fener Alayı ve Konser ile Taçlandı
30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu Keşan'da Fener Alayı ve Konser ile Taçlandı

Ana Sayfa
TEKNOLOJİ
Gündem
Kırklareli
Edirne
Tekirdağ
Ekonomi
Siyaset
Spor
Resmi İlanlar
Sağlık
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Edirne
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Kırklareli
  • Resmi İlanlar
  • Siyaset
  • Spor
  • Tekirdağ
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.