Kırklareli Belediyesi, sanata verdiği destekle adından söz ettirmeye devam ediyor. Kırklareli Belediyesi ve Kırklareli Kültür ve Sanat Derneği işbirliğiyle düzenlenen "Kış Konseri," katılımcılardan tam not aldı. Rektörlük Kültür Merkezi'nde gerçekleşen konser, Türk Sanat Müziği'nin en seçkin eserlerini hem koro eşliğinde hem de solo performanslarla izleyicilere sundu.

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu ve eşi Sibel Kesimoğlu'nun da katıldığı konserde, dernek başkanı Aydın Azay'a tüm koro adına plaket ve çiçek takdim edildi. Başkan Kesimoğlu, yaptığı konuşmada Sanatseverler Derneği'ni ve başkan Aydın Azay'ı kutlayarak, "Sanat hayatın ta kendisidir, sanatçı da hayatın içinden söküp alan kişidir" ifadelerini kullandı.

Başkan Kesimoğlu, Kırklareli Belediyesi olarak sanat etkinliklerine her zaman destek verdiklerini belirterek, "Bu güzelliğin karşısında kayıtsız kalmak tabii ki de olmaz. Biz de Kırklareli Belediyesi olarak dün olduğu gibi bugünde imkanlarımız ölçüsünde bu tür etkinlikleri her zaman destekledik ve desteklemeye devam edeceğiz" dedi. Sanatseverlerin oluşturduğu koro, Kırklareli'nin gönülsever ve müziğe sevdalı dostlarını bir araya getirerek unutulmaz bir müzik ziyafeti sunmayı başardı.










