Ana Sayfa Gündem, Kırklareli 19 Aralık 2016 998 Görüntüleme

Mesire Alanı Projesi’nin Ortakları Pınarhisar’da bir araya geldi

 

HABER MERKEZİ

Kırklareli’nin Pınarhisar Belediyesi tarafından 2016 yılı itibariyle AB Sınır Ötesi İşbirliği Programı teklif çağrısı kapsamında hazırlanarak, Bulgaristan Sredets Belediyesi ile ortak sunulan hibe destekli proje için çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda, Mesire Alanı Projesinin iki ortağı Pınarhisar’da bir araya geldi.

Pınarhisar Belediyesinin hazırladığı proje için Avrupa Birliği  (AB) Ankara Proje ofisi ve Edirne proje ofisi yetkilileri projeyi yerinde incelemek için Pınarhisar’a geldiler. AB yetkililerinin projeyi incelemesinin ardından Proje Lideri Pınarhisar Belediyesi, AB projesindeki ortakları Bulgaristan’ın Sredets Belediyesi Başkan Yardımcısı ve proje sorumluları Pınarhisar’da konuk edildi.

Avrupa Birliği “Yeşil: Büyüme, Sorumluluk, İşbirliği, Ekoloji, Doğa” Projesi Hibe Programı (IPA) kapsamında Pınarhisar Belediyesi’nin sunmuş olduğu “Yeşil: Büyüme, Sorumluluk, İşbirliği, Ekoloji, Doğa” Projesi’nin projelendirme, fizibilite ve eylem planı hazırlıkları başladı.

Pınarhisar Belediye Başkanı Mustafa Cingöz, konuyla ilgili açıklamasında; Avrupa Birliği Edirne ve Ankara uzmanlarından oluşan heyet ile görüşme gerçekleştirdiklerini ve AB yetkililerine proje ve projenin işleme takvimi hakkında bir sunum yapıldığını söyledi.

AB yetkililerinin incelemesinin ardından “Yeşil: Büyüme, Sorumluluk, İşbirliği, Ekoloji, Doğa” proje ortağı Sredets Belediyesinin proje ekibinden Sredets Belediyesi Başkan Yardımcısı Bojidar Bojinov, AB Sorumlusu Petya Sivarova ve Sredets Belediyesi Kültür Müdürü Pınarhisar’a geldiğini anlatan Cingöz; Birlikte yapacakları proje hakkında bilgi alışverişinde bulunduklarını kaydetti.

 

 

 

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com