HABER MERKEZİ
Pınarhisar Atatürk Ortaokulu “Kitap Okuyorum” etkinliği çerçevesinde en çok kitap okuyan öğrencileri İstanbul gezisi ile ödüllendirdi. Gezi Pınarhisar Atatürk Ortaokulu Türkçe Öğretmenleri Çiseli Çevikdal, Memduha Eroğlu ve Ayşegül İpek nezaretinde gerçekleştirildi.
Düzenlenen gezi kapsamında öğrenciler İstanbul’da bulunan askeri Müzeyi ziyaret ettiler. Askeri Müze ziyaretinin ardından Mehter konser dinletisine katılındı. Gezinin son bölümünde de öğrenciler Harbiye Muhsin Ertuğrul sahnesinde Makedonya Gamzesi adlı oyun izlediler.
Öğrenciler kitap okuyarak böyle güzel bir geziye katılmanın kendilerini çok mutlu ettiğini belirttiler. “Kitap Okuyorum” etkinliği çerçevesinde en çok kitap okuyan öğrenciler ve öğretmenleri İstanbul gezisinin ardından Pınarhisar’a geri döndüler. (Faruk Ceylan)