Ana Sayfa Gündem, Kırklareli 5 Ocak 2017 1122 Görüntüleme

Kış Lastiği Denetimleri devam ediyor

HABER MERKEZİ

Şehirlerarası yük ve yolcu taşıyan ticari araçlarda kış lastiği takma zorunluluğu uygulaması çerçevesinde Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde trafik ekiplerince denetim yapıldı.
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından hazırlanan ve 27 Aralık 2012’de yürürlüğe giren Araçların Yüklenmesine İlişkin Ölçü ve Usuller ile Tartı ve Boyut Ölçüm Toleransları Hakkında Yönetmeliğe göre, kış lastiği takma zorunluluğu, şehirlerarası yük ve yolcu taşıyan ticari araçları kapsıyor. 1 Aralık’tan itibaren ticari araçlarda yürürlüğe giren ’zorunlu kış lastiği uygulaması’ kapsamında polis ekipleri denetimlere başladı.
Kış lastiği olmazsa karlı yollarda gidilemeyeceğini dile getiren şoförler, uygulamadan memnun olduklarını dile getirdi. (iha)

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com