Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (Kırklareli TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, memleketi Kırklareli’ne gelen Elazığ Vali Yardımcısı Ömer Özbay’ı makamında ağırladı. Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi ile Erzincan’dan Elazığ’a Vali Yardımcısı olarak atanan Özbay’a yeni görevinde başarılar dileyen Ilık, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Görüşmede samimi bir atmosfer yaşanırken, hem memleket hasreti hem de kamu-özel sektör iş birlikleri gündeme geldi.
İstihdam ve Ekonomik Canlılık İçin Gece Gündüz Çalışıyoruz
Başkan Soner Ilık, Kırklareli’nin ekonomik gelişimi adına bugüne kadar yapılan projeler ve planlanan yatırımlar hakkında Özbay’a bilgi verdi. Özellikle istihdamın artırılması ve girişimciliğin teşvik edilmesine yönelik yürütülen çalışmaların önemine vurgu yapan Ilık, “Kırklareli’de ekonomiyi canlandırmak, gençlerimize istihdam alanları yaratmak için var gücümüzle çalışıyoruz,” dedi. Ziyaret sırasında karşılıklı görüş alışverişinde de bulunuldu.
Teşekkür ve Başarı Dilekleri
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Soner Ilık, güzel dilekleri için Elazığ Vali Yardımcısı Ömer Özbay’a teşekkür etti. Özbay da Kırklareli gibi gelişime açık ve dinamik bir şehrin mensubu olmaktan gurur duyduğunu belirterek, her fırsatta memleketiyle bağlarını güçlü tutmaya çalıştığını söyledi. Görüşme sonunda taraflar birbirlerine başarı dileklerinde bulunarak hatıra fotoğrafı çektirdi.
Haber Merkezi