Kırklareli merkezde 11 Ocak 2025 günü saat 23.30 civarında yılın ilk kar yağışı başladı. Sabah saatlerinde etkisini gösteren soğuk hava, kısa sürede yerini kar tanelerine bırakarak kentte kış atmosferini hissettirdi.
Vatandaşlar Balkondan Karı İzledi
Kar yağışını gören vatandaşlar balkonlara ve pencerelere çıkarak bu anı cep telefonlarıyla kaydetti. Özellikle çocuklar ve gençler için karın başlaması büyük bir sevinç kaynağı olurken, şehirde kısa sürede görsel bir şölen oluştu.
Şehir Merkezinde Beyaz Manzara
Kırklareli’nin cadde ve sokakları kar taneleriyle birlikte yavaş yavaş beyaza bürünmeye başladı. Kent merkezinde oluşan bu görüntüler, kış mevsiminin gelişini simgelerken, esnaf ve sürücüler de tedbirli olunması yönünde uyarıldı.
Kış Mevsimi Kırklareli’ne Giriş Yaptı
Yılın ilk kar yağışıyla birlikte Kırklareli’de kış resmen kapıyı çaldı. Meteorolojik verilere göre önümüzdeki günlerde soğuk havanın etkisini artırması beklenirken, vatandaşlar karın bereket getirmesini umut ediyor.
Metin Karakuş





