Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (Kırklareli TSO) Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’nun katılımıyla düzenlenen “Kırklareli Ekonomi Değerlendirme Toplantısı”na iştirak etti. İYİ Parti Kırklareli İl Başkanlığı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda, Kırklareli’de faaliyet gösteren oda ve sivil toplum kuruluşlarının başkanları da hazır bulundu.
Ortak Akıl ve İş Birliği Vurgusu
Toplantının ardından açıklamalarda bulunan Kırklareli TSO Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, bölge ekonomisine dair önemli değerlendirmelerde bulunulduğunu ifade etti. Özsan; “İlimizin ekonomik, sosyal ve sektörel meseleleri masaya yatırıldı. Ortak akıl çerçevesinde çözüm yolları konuşuldu. Karşılıklı iş birliğini güçlendirmek açısından önemli bir fırsat oldu,” diyerek toplantının verimli geçtiğini belirtti.
Kırklareli’nin Geleceği İçin Yapıcı Adımlar
Ekonomi Değerlendirme Toplantısı, yalnızca sorunların tespit edilmesiyle sınırlı kalmadı; aynı zamanda çözüm odaklı yaklaşımlarla gelecek planlamaları da ele alındı. Katılımcılar, bölgedeki yatırım ikliminin iyileştirilmesi, istihdamın artırılması ve üretim kapasitesinin güçlendirilmesi için öneriler sundu. Kırklareli’nin ekonomik vizyonunun gelişmesi adına düzenlenen bu tür toplantıların sürdürülebilir kalkınma açısından kritik olduğu ifade edildi.
Haber Merkezi