Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, Karahıdır Yolu üzerindeki köprüden başlayarak şehir mezarlığına uzanan ve Eriklice yoluna bağlanacak olan 6. Cadde çalışmalarını yerinde inceledi. Yapılan incelemede, yolun modern ve kentimize yakışır bir görünüme kavuşturulması için altyapı hazırlıklarının sürdüğü belirtildi.
Altyapı ve Yol Düzenlemeleri
Sıcak asfalt öncesinde yürütülen bordür çekimi, kaldırım ve bisiklet yolu düzenlemeleri ile bölge hem estetik hem de kullanışlı bir hale getiriliyor. Belediye ekipleri, cadde boyunca yapılan düzenlemelerin Kırklareli’nin şehir içi ulaşımına önemli katkı sağlayacağını vurguladı.
Bakanlık Desteğiyle Yeni Yol
Projede T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu’nun destekleriyle toplamda 2.300 metre uzunluğunda ve 13 metre genişliğinde bir yol oluşturulacak. Bu yeni güzergâh sayesinde Karahıdır Yolu ile Yeni Adliye Sarayı arasında güçlü bir ulaşım aksı kurulmuş olacak.
“Daha Güzel Bir Kırklareli İçin”
Başkan Derya Bulut, yaptığı açıklamada, “Her şey daha güzel bir Kırklareli için” diyerek çalışmalara verdikleri önemi bir kez daha vurguladı. Projenin tamamlanmasıyla hem trafik akışı rahatlayacak hem de şehir estetiği güçlenecek.
Haber Merkezi