Ana Sayfa Gündem, Kırklareli 3 Nisan 2018 796 Görüntüleme

“Kırklareli Belediyesi’ni 2019 Seçimleri’nde mutlaka alacağız”

* Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırklareli İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen kahvaltıda konuşan AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, 2014 yılında bin 200 oyla kaybettikleri Kırklareli Belediyesi’ni 2019 Seçimleri’nde bu sefer alacaklarını söyledi. Başkan Çiler; “2014 yılında bin 200 oyla Belediye’yi kaçırdık ve 3 bin 500 tane geçersiz oyumuz vardı ve biz o sandıkların hiçbirini açtıramadık” dedi

HABER MERKEZİ

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırklareli İl Gençlik Kolları Başkanlığı 2019 yılında yapılacak olan seçimlerin startını verdi.

AK Parti Kırklareli İl Gençlik Kolları Mahalle Teşkilatları’na yönelik bir kahvaltı düzenledi. 1 Nisan 2018 Pazar Günü düzenlenen Kahvaltıya; AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, AK Parti Kırklareli İl Kadın Kolları Başkanı Aslı Karakahya, AK Parti Kırklareli İl Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Kovankaya, AK Parti Mahalle Teşkilat Başkanları ve Yöneticileri katıldı.

* Başkan Çiler; “Adliye’nin önünde 4 ay Belediye çalışması yaptı”

Kahvaltıda ilk olarak konuşan AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, 2014 yılında bin 200 oyla kaybettikleri Kırklareli Belediyesi’ni, 2019 yılında bu sefer alacaklarını söyleyerek şunları kaydetti;

“2019 yılında Belediye’yi siz gençlerin desteği ile alacağız. Ben bugün sizleri böyle görünce hevesim daha çok katlandı diyebilirim, gerçekten gözlerinizdeki ışıktan sizlerin de bunu istediğini görebiliyorum. 2014 yılında bin 200 oyla Belediye’yi kaçırdık ve 3 bin 500 tane geçersiz oyumuz vardı ve biz o sandıkların hiçbirini açtıramadık17-25 Aralık’ta ayakkabı kutularını bahane ettiler, Adliye’nin önünde 4 ay Belediye çalışması yaptı. Hiçbir mahalleye gitmediler sadece adliyenin önünde durdular Ayakkabı kutularıyla orada poz verdiler. 16 senedir zaten bir şey yapmıyorlar. Biz vatandaşımıza diyoruz ki 16 senedir zaten kaybedecek bir şeyiniz yok bize Belediye’yi verin beğenmezseniz biz 1 sene sonra bırakıp gidelim. Onlarda biliyor Kırklareli bir kez AK Belediyecilikle tanıştığı zaman bir daha geri alamayacaklarını biliyorlar. Bunu kapı kapı gezip anlatmamız lazım. Yıllardır Atatürk’ün gölgesinde yan gelip yattılar üzülerek söylüyorum ki Kırklareli halkı şuanda hak ettiği hizmetleri Belediye’den alamamakta.

* “Bir tane CHP’li İl Başkanı yok”

Kırklareli’ye Atatürk Evi yaptılar. Belediye Başkanı bana diyor ki; “Selanik’e kadar gitmenize gerek yok, biz aynısını yaptık.” 10 Kasım’da Selanik’e gidiyoruz, oradaki soydaşlarımızla görüşüyoruz, hasret gideriyoruz. İnanın aralarında bir tane bile CHP İl Başkanı yok.  İşte onların Atatürkçülüğü bu kadar. Şeker Fabrikaları Mitingi’nde “Bizler Mustafa Kemal’in Askerleriyiz” diye bağırıyorlar. Atatürk’ün bu konuyla nu alakası var. Atatürk sadece onların değildir. Biz yaptığımız hizmetlerle onlardan daha Atatürkçüyüz.

* Milletvekili Minsolmaz; “İlimiz hak ettiği hizmeti Belediye’den alamıyor”

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz ise Kırklareli halkının Belediye’den hak ettiği hizmeti alamadığını söyledi.

Kırklareli’yi AK Belediyecilikle buluşturmak istediklerini söyleyen Minsolmaz; “Gençlere önem veren bir siyasi partiyiz ve gençlerle de yürümeyi prensip edinmiş bir partiyiz. 16 Nisan’da yapmış olduğumuz 18 maddelik Anayasa değişikliği referandumunda da 18 yaşındaki genç kardeşlerimizin sadece seçme değil seçilme hakkını onlara vererek belki Türkiye tarihinde yine gençlerle ilgili en önemli reformdan bir tanesine imza atmış bir partiyiz. Partimizin kongrelerini tamamladık. 2019 yılında ülkemiz için hayati olan, sadece Ülkemizi değil, ülkemiz dışındaki coğrafyayı da artık çok ilgilendiren 3 tane hayati seçimin artık hangi teşkilatlarla hazırlanacağı, hangi teşkilatların bu seçimde koşacağı belirlenmesiydi kongreler. Yaptıklarımızı uzun uzun anlatmaya gerek yok. Bu Ülkede devlet 1999 yılında deprem bölgesine ulaşamamıştır. Ama şimdi başka bir Ülkede rahatsızlanan vatandaşlarımızı ambulans uçağı ile ülkesine getiren bir Devletimiz var. Kırklareli’de 2003 yılında sadece 1 tane Ambulansımız vardı. Bugün ise tam 48 tane ambulansımız var. Sadece bu örnekler bile AK Parti’nin insanımıza verdiği önemi gözler önüne sermekte. İşte bu yüzden bizler Kırklarelili vatandaşlarımızı AK Belediyecilik ile buluşturmak istiyoruz. Yıllarca Atatürk’ün gölgesinde yan gelip yattılar. Kırklareli’nin artık bu siyasete karnı tok. İlimiz hak ettiği hizmeti Belediye’den alamıyor” dedi. (Kadir Sinici-Savaş Eskici)

 

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com