Kırklareli Belediyesi, Kapalı Pazar ve Fuar Alanı’nda 4-7 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek 5. Tarım,Hayvancılık, Gıda Sanayi ve Otomotiv Fuarı nedeniyle haftalık pazarın bu hafta çarşamba yerine salı günü kurulacağını açıkladı. Belediyeden yapılan duyuruda vatandaşların mağdur olmaması için gerekli düzenlemelerin yapıldığı belirtildi.
Fuar Hazırlıkları Nedeniyle Pazar Günü Değişti
Bölgede yoğun katılım beklenen fuar nedeniyle Kapalı Pazar Alanı’nda geniş çaplı hazırlıklar sürdürülüyor. Kurulum çalışmalarının sağlıklı biçimde ilerleyebilmesi için haftalık pazarın bir gün öne çekildiği ifade edildi. Yetkililer, esnafın da bu değişiklikten zamanında haberdar edilerek düzenlemelere uyum sağlamasının sağlandığını bildirdi.
Vatandaşlara “Salı Günü Pazara Bekliyoruz” Çağrısı
Kırklareli Belediyesi, vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamaması adına pazar alışverişini yarın (salı) yapmaları gerektiğini duyurdu. Belediye yetkilileri, duyurunun sosyal medya ve resmi web sitesi üzerinden geniş kitlelere ulaştırıldığını vurguladı.
Fuar, Bölge Ekonomisine Katkı Sağlayacak
4-7 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek olan 5. Tarım, Hayvancılık, Gıda Sanayi ve Otomotiv Fuarı, Kırklareli ve Trakya bölgesinde ekonomik hareketliliği artırmayı hedefliyor. Tarım ve Hayvancılık sektöründe faaliyet gösteren çok sayıda firma ile otomotiv alanındaki yeniliklerin sergileneceği fuarın, hem üreticilere hem tüketicilere önemli fırsatlar sunacağı belirtiliyor.
HACER ZORTUL






