Ana Sayfa Gündem, Kırklareli 11 Şubat 2017 1129 Görüntüleme

KEYD Başkanı Behice Köseoğlu’ndan Pınarhisar Belediyesi’ne ziyaret

 

HABER MERKEZİ

Kırklareli Engelliler Yaşam Derneği (KEYD) Başkanı Behice Köseoğlu Pınarhisar Belediye Başkan Yardımcısı Ömürlü Dinçer’i makamında ziyaret etti.

KEYD olarak yaptıkları çalışmalarda Başkan Yardımcısı Ömürlü Dinçer’in desteklerinin kendilerini çok mutlu ettiğini belirten Behice Köseoğlu; “Diğer kadınları da Belediye Başkan Yardımcılığı gibi önemli bir görevde olan Ömürlü Dinçer gibi makam sahibi olarak görmeyi istiyoruz” dedi. Ziyaret sırasında bir açıklama yapan Başkan Behice Köseoğlu; “Ömürlü hanım bizden birisi oldu, biz yanına rahatlıkla girip çıkabiliyoruz. Kadın gözüyle duyarlılığı ile isteklerimizi ilk önce ona iletiyoruz. SağolsunO da her şeyi çözüme ulaştırmak için gayret gösteriyor. Bir bayanın orada olması hakikaten bizi çok mutlu ediyor. Biz isteriz ki siyasetin içinde, yönetimlerin içinde bayanlara daha çok yer verilsin. Çünkü bayanların farklı gözlemleri var, duyguları bize çok daha yakın oluyor. Belki de anne oldukları için Allah’ın verdiği bir lütuftur bu. Anne oldukları için iş bitirici oluyorlar. Bizler erkeklerin giremediği evlere, yerlere daha kolay giriyoruz. Bu yüzden ve bir şeylerin çözüme daha kolay ulaşması için biz kadınları daha farklı yerlerde görmek istiyoruz. Atatürk’te bu konuya çok değer ve önem verirdi. Evet kadınlar her işe koşturuluyor, siyasette de böyle ama ne yazık ki koltukları erkeklerin kendileri alıyor.  Biz koltuklarda da oturmak istiyoruz, siyasette bizlere de görev verilsin. Ben Belediye Meclis üyeliğine aday oldum, eğer seçilmiş olsaydım engellilere daha fazla yardımım olacaktı” şeklinde konuştu.

 

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com