Kırklareli’nin Kaynarca Beldesi’nde doğalgaz hattı kazı çalışmaları sonrası bozulan yollar, belediye ekiplerinin çalışmalarıyla onarılıyor. Bu kapsamda Akarlar Mahallesi Prof. Dr. Necdet Tekin Sokağı’nda başlatılan kilitli taş yol tamiratı tüm hızıyla devam ediyor. Vatandaşların güvenli ve konforlu ulaşım sağlaması adına yapılan çalışmalar, bölge halkı tarafından da memnuniyetle karşılanıyor.
Başkan Neşe Çevikbaş’tan Teşekkür Mesajı
Kaynarca Belediye Başkanı Neşe Çevikbaş, yürütülen çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, “Doğalgaz kazı çalışmaları nedeni ile bozulan, beldemiz Akarlar Mahallesi Prof. Dr. Necdet Tekin Sokağı’nda kilitli taş yol tamirat çalışmaları devam ediyor. Emek veren emekçi ekibimize teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. Başkan Çevikbaş, belediyenin imkanları doğrultusunda beldenin tüm ihtiyaçlarına hızlı şekilde müdahale ettiklerini vurguladı.
Kaynarca’da Altyapı ve Üstyapı Çalışmaları Sürecek
Kaynarca Belediyesi, belde genelinde hem altyapı hem de üstyapı hizmetlerine aralıksız devam ediyor. Doğalgaz gibi önemli yatırımların ardından bozulan yolların hızla onarılması, belediyenin vatandaş odaklı hizmet anlayışının bir göstergesi olarak dikkat çekiyor. Yapılan açıklamalara göre, benzer çalışmalar önümüzdeki günlerde diğer mahallelerde de sürdürülecek.
Haber Merkezi