Kaynarca Belediye Başkanı Neşe Çevikbaş, Kristal-İş Trakya Şube Başkanı Tamer Soysal, Şube Yönetim Baş Temsilcisi Soner Avvurmuş ve Gökhan Üstün’ü makamında ağırladı. Ziyaretin ardından açıklama yapan Başkan Çevikbaş, “Kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” diyerek memnuniyetini dile getirdi.
Sendika ve Belediye Arasında Samimi Buluşma
Gerçekleşen buluşmada, yerel yönetim ve sendikal örgütlenme arasındaki iş birliğinin önemi vurgulandı. Kristal-İş temsilcileri, bölgedeki çalışma hayatına dair görüşlerini paylaşırken, belediyenin çalışmalarına da destek mesajı verdi.
Emek ve Dayanışma Vurgusu
Başkan Neşe Çevikbaş, işçinin ve emekçinin her zaman yanında olduklarını belirterek, belediyenin sendikalarla güçlü bir iletişim içinde olmasının önemine değindi. Çalışanların haklarına duyarlılık gösteren yaklaşımlarının Kaynarca için bir kazanım olduğunu ifade etti.
Kaynarca’da İş Birliği Kültürü Güçleniyor
Ziyaret, Kaynarca’da sosyal dayanışma ve ortak çalışma kültürünün pekişmesine katkı sağladı. Belediye ile sendika arasında kurulan sıcak diyalogun, önümüzdeki süreçte de farklı projelere zemin hazırlaması bekleniyor.
Haber Merkezi