• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • TEKNOLOJİ
  • Gündem
  • Kırklareli
  • Edirne
  • Tekirdağ
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Spor
  • Resmi İlanlar
  • Sağlık
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Edirne
  3. İNSAN KATLİAMCISI ISRAİL'E TEPKİLER ÇIĞ GİBİ ÇOĞALIYOR
Edirne
Yayınlanma: 20 Ekim 2023 - 18:26
Güncelleme: 14 Şubat 2024 - 18:16

İNSAN KATLİAMCISI ISRAİL'E TEPKİLER ÇIĞ GİBİ ÇOĞALIYOR

Edirne
20 Ekim 2023 - 18:26
Güncelleme: 14 Şubat 2024 - 18:16
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
İNSAN KATLİAMCISI ISRAİL'E TEPKİLER ÇIĞ GİBİ ÇOĞALIYOR
Cuma Namazı sonrası toplanan Edirneliler, İnsan katliamcısı İsrail'in Filistin'e yönelik sürdürdüğü saldırılarını ağır bir dille tepki gösterdi.

Edirne Valisi Yunus Sezer, Belediye Başkanı Recep Gürkan, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda STK'nın katıldığı protestoda, İsrail'in savaş suçu  işlediğinin altı çizilerek Filistin'e destek çağrısında bulunuldu.

Edirne'de, Cuma Namazı çıkışı İsrail'in Filistin'e yönelik sürdürdüğü saldırıları protesto edildi.

İsrail'in Filistin topraklarında sürdürdüğü saldırı devam ederken, Edirne'de Cuma namazı çıkışı Eski Camii önünde toplanan vatandaşlar İsrail'e tepkilerini göstermek amacıyla basın açıklamasında bulundu. Basın açıklamasına, Edirne Valisi Yunus Sezer, Belediye Başkanı Recep Gürkan ve siyasi parti temsilcileri de katıldı.

Basın açıklamasını Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Edirne Şubesi Eğitim Birim Sorumlusu Bilal Değirmendereli okudu. Değirmendereli konuşmasında şöyle dedi. Bugün ağıt yakmak için toplanmadık. Bugün ağlamak için toplanmadık. Bugün yas tutmak için toplanmadık. Artık, bir muştuyu paylaşmak için toplanacağız. Artık ümmete müjdeler vermek için toplanacağız. Zira zulüm saltanatının sonu gelmeye başladı. Zira zulüm imparatorluğu çökmeye başladı diyerek konuşmasına başladı.

Değirmendereli, konuşmasını şöyle sürdürdü;

Şeyh Ahmet Yasin'in yetiştirdiği gençler ilk vuruşu yaptı. Hasan el Benna'nin tohumunu attığı dallar meyveye durdu. Hamas'lı gençler, dedelerinin başlattığı savaşı bir adım ileriye taşıdılar. İzzettin El Kassam tugayları bir balonu patlattı. Batılıların, ekonomik ve siyasi destekleri ile büyüttükleri güçlü israil balonu patladı. 6 gün savaşı ile şişirilen balon patladı. Yenilmez israil balonu patladı. Her şeyden haberi olur zannedilen mossad balonu patladı.

Şimdi çizilen karizmalarını çocukları öldürerek düzeltmeye çalışıyorlar. Şimdi, kurdukları korku imparatorluğunu hastaneleri havaya uçurarak yeniden inşa etmek istiyorlar. Bombalarla yıktıkları binaların görüntülerini servis ederek yeni bir korku dalgası yaymaya çalışıyorlar. Bombalarla parçalanan çocuk cesetleri ile yeni korku duvarları inşa etmeye çalışıyorlar.

Siyonist lobilerin ve dünyadaki terörün ana merkezi olan ABD ile İslam coğrafyasında yaptıkları katliamlar, işgaller, tecavüzler, sömürü faaliyetleri ayan beyan ortadadır. Kafirlerin birbirlerini nasıl desteklediğini görmemek için kör, duymamak için sağır, dertlenmemek için vicdan ve izandan yoksun olmak gerekir. İşte Amerika, İngiltere Doğu Akdeniz'de konuşlandırdıkları filolarla İsrail'in emrine amade olduklarını, olası bir savaşa karşı onu korumak için ne gerekiyorsa yapacaklarını ilan ediyorlar. Avrupa ve diğer batılı ülkeler İsrail'in zulümlerine karşı çıkanları hapse atmakla, sınır dışı etmekle tehdit ediyor. Dünyanın her yerinde Müslümanlar sindirilmeye, küfrün en güçlü olduğuna iman etmeye zorlanıyor dedi.

Buradan bir kez daha haykırıyoruz. Bizler ancak Allah'tan korkar ve ona itaat ederiz. Bizi sindiremeyecek, korkutamayacak, yok edemeyeceksiniz. Yüz yıllarca haçlı seferlerini nasıl püskürttüysek, Kudüs'ü defalarca nasıl fethettiysek, İstanbul'u nasıl İslam'ın başkenti yaptıysak, Allah'ın arzında adım atmadık yer bırakmadıysak yine yaparız, yine yapacağız. Allah'ın yardımı bizimle olduğu sürece ancak biz galip geliriz. İşte bu inayete nail olmak için Müslümanların Filistin davasına gerekli önemi ve önceliği vermesi, tüm maddi olanakların ve manevi desteğin mücahitlerin hizmetine sunulması şarttır. Kudüs ve Mescidi Aksa için gayret göstermek imanımızın ve insanlığımızın bir gereğidir. 

Haber Merkezi
İlginizi Çekebilir
REKTÖRÜMÜZ PROF. DR. MUSTAFA HATİPLER’DEN ANADOLU AJANSINA ZİYARET
REKTÖRÜMÜZ PROF. DR. MUSTAFA HATİPLER’DEN ANADOLU AJANSINA ZİYARET
Keşan Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
Keşan Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
Kırkpınar'a gelen güreşseverler, çadırlarda da konaklıyor
Kırkpınar'a gelen güreşseverler, çadırlarda da konaklıyor
664’üncü Tarihi Kırkpınar Güreşleri için 762 pehlivan kayıt yaptırdı
664’üncü Tarihi Kırkpınar Güreşleri için 762 pehlivan kayıt yaptırdı
RESMİ İLANLAR
RESMİ İLANDIR
BİNA ONARIMI YAPTIRILACAKTIR
Son Haberler
Lüleburgaz Çarşısında Güvenlik Artıyor: Plaka Tanıma Sistemi Genişletildi
Lüleburgaz Çarşısında Güvenlik Artıyor: Plaka Tanıma Sistemi Genişletildi
Milletvekili Sarıçam TBMM'de Ziyaretçilerini Ağırladı
Milletvekili Sarıçam TBMM'de Ziyaretçilerini Ağırladı
TÜİK Verilerine Göre Mayıs Ayında İhracat ve İthalatta Artış
TÜİK Verilerine Göre Mayıs Ayında İhracat ve İthalatta Artış
İğneada'daki Sel Felaketinde 6 Kişinin Hayatını Kaybettiği Davada Yargılama Yeniden Başladı
İğneada'daki Sel Felaketinde 6 Kişinin Hayatını Kaybettiği Davada...
Kırklareli'nde, Kanser Tedavisinde Önemli Bir Adım
Kırklareli'nde, Kanser Tedavisinde Önemli Bir Adım
SELİMİYE MEYDANINDA, RENGARENK RENKLİ ÇİÇEKLER YERLERİNİ ALDI...
SELİMİYE MEYDANINDA, RENGARENK RENKLİ ÇİÇEKLER YERLERİNİ ALDI...

Ana Sayfa
TEKNOLOJİ
Gündem
Kırklareli
Edirne
Tekirdağ
Ekonomi
Siyaset
Spor
Resmi İlanlar
Sağlık
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Edirne
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Kırklareli
  • Resmi İlanlar
  • Siyaset
  • Spor
  • Tekirdağ
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.