Kırklareli İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Cerit, Kurban Bayramı dolayısıyla Lüleburgaz Ahmetbey Aile Sağlığı Merkezi’ni ziyaret etti. Sağlık çalışanlarının özverili çalışmalarını takdir eden Dr. Cerit, görev başındaki hekim ve sağlık personelinin bayramını kutladı, hastalarla da yakından ilgilendi.
“Sağlık Çalışanlarımız Her Zaman Fedakârca Görev Başında”
Ziyaret sırasında Dr. Fatih Uygun, Dr. Aycan Koç ve Ebe Bahriye Gökçe ile sohbet eden İl Sağlık Müdürü, bayram günlerinde dahi hizmet vermeye devam eden sağlık personeline teşekkür etti. Sağlık çalışanlarının toplum sağlığı için büyük bir özveriyle çalıştığını belirten Dr. Cerit, şu ifadeleri kullandı:
“Bayramda da halk sağlığı için görev yapan tüm sağlık çalışanlarımızla gurur duyuyoruz. Sizlerin fedakârlığı sayesinde vatandaşlarımız güvenle sağlık hizmeti alabiliyor. Her birinize emekleriniz için teşekkür ediyorum.”
Hastalarla Bayramlaştı, Moral Verdi
Ahmetbey ASM’de bulunan hastalarla da bayramlaşan Dr. Cerit, geçmiş olsun dileklerini ileterek sağlık dileklerinde bulundu. Hasta yakınlarının ilgisi ve teşekkürleriyle karşılanan ziyarette, bayramın paylaşma ve dayanışma ruhu hissedildi.
Haber Merkezi