Ana Sayfa Gündem, Kırklareli 28 Ocak 2017 977 Görüntüleme

Hayvanseverlerden Kedi Evi

 

HABER MERKEZİ

Kırklareli’nin Lüleburgaz İlçesi’nde hayvan seveler tarafından kentin belirli bölgelerine kedi yuvası konulmaya devam ediyor.
Lüleburgaz’da hayvan severler tarafından kentin çeşitli yerlerine konulan kedi evlerinin sayıları artıyor. Kediler için köpük olarak tabir edilen ısı yalıtım malzemesinden yuvalar yapıldı. Havaların soğumasıyla birlikte hayvanların barınma ve yiyecek ihtiyaçlarının artmasının üzerine harekete geçen hayvan severler, Emrullah Efendi Caddesi’ne ve Sokak Kitaplığının altına Kedi Evi yerleştirdi. Kedi evlerini gören vatandaşlar, duyarlılık gösterip kedi evini koyanlara teşekkürlerini ilettiler. (iha)

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com