* Kırklareli Valiliği’ne atandığı günden bugüne kadar sık sık halkın içerisine inerek ziyaretlerde bulunup, vatandaşların dert ve şikayetlerini dinleyerek çözüm bulunması konusunda gerekli girişimlerin yapılması talimatlarını vererek “Halkın Valisi” unvanını kısa sürede kazanan Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi Vize İlçemiz ile ilçeye bağlı Çavuşköy ile Evrenli Köyü’nü ziyaret etti. Burada Köy Muhtarları’ndan köyleri hakkında bilgiler alan Vali Çiftçi daha sonra her zaman yaptığı gibi köy sakinleri ile sohbetlerde bulundu. Onların istek ve şikayetlerini dinleyerek çözüm bulunması konusunda gerekli çalışmaların yapılacağını kaydetti. Vali Çiftçi Şehit Aileleri’ni de evlerinde ziyaret etti.
HABER MERKEZİ
Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi 13 Mart 2018 Salı günü, Vize İlçesi’ni ziyaret ederek Vize Kaymakamı Soner Zeybek’ten ilçe hakkında bilgiler aldı.
Vatandaşların istek, arzu ve şikâyetlerini dinlemek, sorunları yerinde görüp, çözüm yolu bulabilmek İlçe ve köy ziyaretlerine devam eden Vali Çiftçi İlçe ziyaretinin ardından Çavuşköy ve Evrenli Köyleri’ni ziyaret etti.
Köy sakinlerinin ihtiyaç ve sorunlarını yerinde görüp, sorunların anında giderilmeye çalışıldığı ziyaretlerde, Vali Orhan Çiftçi ilk olarak Köy Muhtarları’ndan köyleri hakkında bilgiler aldı. Köy sakinleri ile sohbette ederek, vatandaşların isteklerini tek tek dinleyen Vali Çiftçi çözülebilecek sorunlara anında çözüm yolu buldu.
* Şehit Aileleri’ni ziyaret etti
Vize İlçesi ziyaretleri kapsamında Vali Orhan Çiftçi; Vize ilçe merkezinde ikamet eden Şehidimiz Emrah Erdem’in ailesini, Çavuşköy’de ikamet eden Şehidimiz Ufuk Bozkurt’un ailesini ve Evrenli Köyü’nde ikamet eden Şehidimiz Tuğrul Bayram Doğan’ın ailesini evlerinde ziyaret etti. (Savaş Eskici)