Ana Sayfa Gündem 3 Aralık 2016 1136 Görüntüleme

Engelli Öğrenciler, Vali Civelek’i ziyaret etti

HABER MERKEZİ

Kırklareli Bakım ve Rehabilitasyon Aile Danışma Merkezi öğrencileri tarafından “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” münasebetiyle Kırklareli Valisi Esengül Civelek’i makamında ziyaret ettiler.

Kırklareli Valisi Esengül Civelek, yaptığı konuşmada; Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, engellilere gerekli fırsat ve imkânların verilmesi gerektiğini ifade etti.

Engellilerin yaşam memnuniyetlerini önemsediklerini dile getiren Vali Esengül Civelek; “İstihdam edilebilirliklerinin sağlanması çok önemli. Son yıllarda engelli vatandaşlarımıza yönelik reform niteliğinde sayılacak yasal düzenlemeler gerçekleşti. Bu yasal düzenlemeler sonrasında da tüm kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşları el birliği, güç birliği ve gönül birliği içerisinde engelli bireylerimizin toplumsal yaşam içerisinde yer almalarına yönelik çalışmalar gerçekleştiriyoruz” dedi.

Ziyarete; Kırklareli Bakım ve Rehabilitasyon Aile Danışma Merkezi öğrencileri, Enis Görkem ve Erdem Taşkın ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür V. Sema Öztürk, Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürü Hakan Yağan, Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Kırklareli Şube Başkanı Mehmet Özbilen, Kırklareli Engelliler Umut Spor Kulübü Derneği Başkanı Nihal Bircan katıldı.

 

 

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com