Ana Sayfa Gündem, Kırklareli 17 Şubat 2017 1177 Görüntüleme

“Çocuklarımız, geleceğimizin güvencesidir”

HABER MERKEZİ

Kırklareli Valisi Esengül Civelek, 15 Şubat 2017 Çarşamba günü Kırklareli’nin Vize İlçesi’nde “Gezici Anasınıfı” Projesi kapsamındaki karavanı dezavantajlı öğrencilerin hizmetine açtı.

Vali Civelek; Çocuklarımızın geleceğimizin teminatı olduğunu, dezavantajlı çocuklarımızın eğitime erişimini sağlayarak, eğitimli, sağlıklı, mutlu bireyler olarak geleceğe hazırlanmaları gerektiğini belirtti.

Vize Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından, okul öncesi çağ nüfusunda olup, eğitime erişemeyen, dezavantajlı bölgelerdeki öğrenciler için, Gezi Karavan satın alınmış ve Anasınıfı şartlarına uygun olarak donatılmıştı.

Gezici Anasınıfı Düzova ve Okçular Köyleri’ndeki öğrencilere haftada 2 gün, dezavantajlı bölgedeki, Namık Kemal Mahallesi’nde de haftada 3 gün olmak üzere Okul Öncesi Eğitim Hizmeti vermeye devam ediyor. (Savaş Eskici).

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com