Kırklareli’nin en yoğun nüfuslu ilçesi olan Lüleburgaz’da Cumhuriyet Halk Partisi yüksek katılımla Seçim Koordinasyon Merkezi açtı.
Açılışa birçok vatandaşın yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli milletvekilleri Fahri Özkan ve Vecdi Gündoğdu, CHP Kırklareli İl Başkanı Bora Terzi, CHP Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Cevahir Cem Yarım ile mevcut Lüleburgaz Belediye Başkanı ve CHP Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Murat Gerenli katıldı.
Açılışta söz alan CHP Kırklareli İl Başkanı Bora Terzi; ‘’Örgütümüz, Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız, Belediye Başkan Adaylarımız, Belediye Meclis Üyesi Adaylarımız, İl Genel Meclisi Üyesi Adaylarımız ve Halkımızın yoğun katılımıyla Lüleburgaz Seçim Koordinasyon Merkezimizin açılışını gerçekleştirdik. Lüleburgaz, Cumhuriyetin ve Demokrasimizin kalesidir. Bu nedenle kaleyi savunmaya devam edeceğiz. Varsa kırgınlıklarımızı, küskünlüklerimizi, kişisel hırs ve ihtiraslarımızı bir tarafa bırakacak, çocuklarımızı ve torunlarımızı düşünerek daha fazla kenetlenecek, Belediye Başkanımız Murat Gerenli’yi yeniden Lüleburgaz Belediye Başkanı seçerek, Lüleburgaz Belediyesinden altı oklu bayrağımızı indirtmeyeceğiz.Birlikte çalışacak birlikte başaracağız.’’ ifadelerini kullandı.
31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde yarışacak Cumhuriyet Halk Partisi Lüleburgaz ilçe ve belde adayları seçim çalışmalarını ve projelerini bu merkezden yürütecek.
Fotoğraf: Bora Terzi Sosyal Medya Hesabı
Haber Merkezi