• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • TEKNOLOJİ
  • Gündem
  • Kırklareli
  • Edirne
  • Tekirdağ
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Spor
  • Resmi İlanlar
  • Sağlık
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Tekirdağ
  3. Çerkezköy Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısının İlk Oturumu Yapıldı
Tekirdağ
Yayınlanma: 03 Ekim 2023 - 23:38
Güncelleme: 16 Şubat 2024 - 20:06

Çerkezköy Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısının İlk Oturumu Yapıldı

Tekirdağ
03 Ekim 2023 - 23:38
Güncelleme: 16 Şubat 2024 - 20:06
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Çerkezköy Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısının İlk Oturumu Yapıldı
Çerkezköy Belediye Meclisi’nin Ekim ayı Meclis toplantısının ilk oturumu Belediye Başkanı Vahap Akay Başkanlığı’nda yapılırken, Ekim ayı Meclis gündeminde olan konular görüşülerek bazıları ilgili Komisyonlara havale edildi, bazıları ise kabul edildi.

Açılış ve yoklama ile başlayan Çerkezköy Belediye Meclisi’nin Ekim ayı Meclis toplantısında ilk olarak Mali Hizmetler Müdürlüğü’ nün 12.09.2023 gün ve 71679 sayılı 2024 yılı performans programı hakkındaki yazısı görüşülerek incelenmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi. Ardından gündemin ikinci maddesinde yer alan Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün 12.09.2023 gün ve 71680 sayılı 2024 mali yılı gelir ve gider bütçesi hakkındaki yazısı görüşülerek, 2024 yılı için tahmin edilen 1 milyar 510 milyonluk tahmini gelir ve gider bütçesi incelenmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi.

GÜNDEM MADDELERİ İLGİLİ KOMİSYONLARA GÖNDERİLDİ

2024 Mali Yılı tahmini gelir ve gider bütçesinin komisyona havale edilmesinin ardından sırası ile Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün 12.09.2023 gün ve 71681 sayılı 2024 mali yılında uhdelerinde resmi görev bulunmayanlara verilecek ücretin tespiti hakkındaki yazısı, yine Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün 12.09.2023 gün ve 71682 sayılı 2024 mali yılında zabıta personelinin fazla çalışma mesai ücretinin tespiti hakkındaki yazısı incelenmek üzere Tarife Komisyona havale edildi.

Meclis gündeminin beşinci maddesinde yer alan Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün 12.09.2023 gün ve 71683  sayılı  Belediye Başkan Yardımcısı maaşı hakkındaki yazısı ile gündemin altıncı maddesinde yer alan Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün 12.09.2023 gün ve71684 sayılı  huzur hakkındaki yazısı görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi.

AKAY’A YETKİ VERİLDİ

Gündemin yedinci maddesinde yer alan İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün 25.09.2023 gün ve 72499 sayılı Kızılpınar Atatürk Mahallesi güneyi yol hakkındaki UİP değişikliği ile ilgili talebinin İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edilmesinin ardından Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün 26.09.2023 gün ve 72657 sayılı İtfaiye Yeri hakkındaki yazısının görüşülüp, yerin Büyükşehir Belediyesi’ne satışı ve bu satış ile ilgili iş ve işlemler için Belediye Başkanı Vahap Akay’a yetki verilmesi oy birliği ile kabul edildi.

FUTBOL SAHASI’NA İSİM VERİLECEK

Ekim ayı Meclis gündemine oy birliği ile ilave edilen Kızılpınar Namık Kemal Mahallesi’nde yapımı tamamlanan futbol sahasına isim verilmesi İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na, Çerkezköy Belediyesi’ne ait 28 adet hissesin satışının yine İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edilmesinin ardından Ekim ayı Meclis toplantısı Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nden Çerkezköy Belediyesi’ne 2012 model bir minibüsün şartsız ve bedelsiz olarak hibe edilmesinin oy birliği ile kabul edilmesi ile sona erdi.

MECLİS PERŞEMBE GÜNÜ YENİDEN TOPLANACAK

Gündem maddelerinin tamamlanmasının ardından Belediye Başkanı Vahap Akay, Ekim ayı Meclis toplantısının ikinci oturumunun 5 Ekim Perşembe günü saat 15.00’da yapılacağını belirterek, Ekim ayı Meclis toplantısının birinci oturumunu sonlandırdı.

ÇERKEZKÖY BELEDİYE BAŞKANLIĞI BASIN BÜLTENİ
İlginizi Çekebilir
Çorlu'da işyeri, çıkan yangında hasar gördü
Çorlu'da işyeri, çıkan yangında hasar gördü
Kaybolan otizmli Melih 8 saat sonra bulundu, polis üşümemesi için montunu verdi
Kaybolan otizmli Melih 8 saat sonra bulundu, polis üşümemesi için montunu verdi
Süleymanpaşa Belediye Meclisi Şubat Ayı Toplantısı Gerçekleştirildi
Süleymanpaşa Belediye Meclisi Şubat Ayı Toplantısı Gerçekleştirildi
CANDAN BAŞKAN DEPREM BÖLGESİNDE:
CANDAN BAŞKAN DEPREM BÖLGESİNDE: "UNUTMADIK, UNUTTURMAYACAĞIZ"
RESMİ İLANLAR
RESMİ İLANDIR
AYDINLATMA DİREĞİ VE ELEKTRİK MALZEMELERİ SATIN ALINACAKTIR
RESMİ İLANDIR
2 MERKEZİ DERSLİK BİNASI KAZAN DEĞİŞİMİ
Son Haberler
Asrın Felaketini Unutturmuyoruz: Allah Bir Daha Yaşatmasın
Asrın Felaketini Unutturmuyoruz: Allah Bir Daha Yaşatmasın"
Kırklareli'nde mantarın kilosu 140 TL'den tezgâhlarda yerini aldı
Kırklareli'nde mantarın kilosu 140 TL'den tezgâhlarda yerini aldı
Kırklareli Belediye Meclisinde Gündem Maddeleri Görüşüldü
Kırklareli Belediye Meclisinde Gündem Maddeleri Görüşüldü
6 Şubat Depremlerinin 3. Yılında TMMOB'den Basın Açıklaması
6 Şubat Depremlerinin 3. Yılında TMMOB'den Basın Açıklaması
Kırklareli Taekwondo Tarihine Geçen Başarı
Kırklareli Taekwondo Tarihine Geçen Başarı
Üreticiler Kanola Tohumlarına Kavuştu
Üreticiler Kanola Tohumlarına Kavuştu

Ana Sayfa
TEKNOLOJİ
Gündem
Kırklareli
Edirne
Tekirdağ
Ekonomi
Siyaset
Spor
Resmi İlanlar
Sağlık
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Edirne
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Kırklareli
  • Resmi İlanlar
  • Siyaset
  • Spor
  • Tekirdağ
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.