Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı, Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın’ın Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Encümen Üyeliğine yeniden seçilmesini büyük bir gururla karşıladıklarını belirterek, kutlama mesajı yayımladı.
Başkan Balkanlı, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Edirne’mizin gururu, sosyal belediyeciliğin simgesi, halkçı yönetim anlayışıyla gönüllere taht kuran Belediye Başkanımız Sayın Filiz Gencan Akın’ın, Türkiye Belediyeler Birliği Encümen Üyeliğine ikinci kez seçilmesi bizler için hem büyük bir sevinç hem de onur kaynağıdır.
Görev süresi boyunca sergilediği vizyoner liderlik, katılımcı yönetim anlayışı ve halk odaklı projeleriyle sadece Edirne’ye değil, Türkiye genelindeki yerel yönetim anlayışına da örnek olan Başkanımız, bu önemli görev için bir kez daha tercih edilmiştir.”
Balkanlı, Akın’ın CHP’nin yerel yönetimlerdeki güçlü vizyonunu temsil ettiğini vurgulayarak sözlerine şöyle devam etti:
“Sayın Başkanımız, Cumhuriyet Halk Partisi’nin sosyal belediyecilik vizyonunun Edirne’deki başarılı temsilcisidir. Türkiye çapında yakaladığı bu başarı, partimizin yerel yönetimlerdeki gücünü bir kez daha gözler önüne sermiştir. Edirne adına olduğu kadar partimiz adına da gurur verici olan bu yeni görevinde, Sayın Başkanımıza üstün başarılar diliyoruz. Kentimize ve ülkemize değer katmaya devam edeceğine yürekten inanıyoruz.”
TBB Encümen Üyeliğine Yeniden Seçilmesi Ne Anlama Geliyor?
Türkiye Belediyeler Birliği Encümeni, yerel yönetimlerin ortak sesi olmayı hedefleyen önemli bir platform. Filiz Gencan Akın’ın yeniden encümen üyeliğine seçilmesi, Edirne’nin Türkiye çapında daha etkin temsil edilmesini sağlayacak ve kente yeni fırsatlar sunacak.
Haber Merkezi