• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • TEKNOLOJİ
  • Gündem
  • Kırklareli
  • Edirne
  • Tekirdağ
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Spor
  • Resmi İlanlar
  • Sağlık
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Ali Fuat Şeker'den Şoförlere Özel Teşekkür
Gündem
Yayınlanma: 13 Ocak 2018 - 08:57

Ali Fuat Şeker'den Şoförlere Özel Teşekkür

HABER MERKEZİ Kırklareli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı 31

Gündem
13 Ocak 2018 - 08:57
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Ali Fuat Şeker’den Şoförlere Özel Teşekkür
HABER MERKEZİ

Kırklareli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı 31. Olağan Genel Kurulu’nda yeniden güven tazeleyen Ali Fuat Şeker, yapılan Genel Kurul’da kendisine destek veren tüm herkese teşekkür etti.

“Nerede kalmıştık" diyerek yeniden bir arada olduklarını belirten Ali Fuat Şeker; “Beni Kırklareli Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası Başkanlığına tekrar layık gören şoför esnafımıza şükranlarımı sunuyorum. Sorumluluğumuz daha da arttı. Bunun bilinciyle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yarım kalan hizmetlerimizi yerine getireceğiz. Tüm ekip arkadaşlarımıza ve bize destek veren şoför esnafı dostlarımıza çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız” dedi.

* “Sıkıntıları dile getirmekten geri durmayacağız”

Şoför esnasının sıkıntılarını dile getirmekten çekinmeyeceklerini vurgulayan Ali Fuat Şeker; “Her zaman devletinin, milletinin yanında olan nakliyeci esnafımız ülkemizin ekonomik ve toplumsal hayatında vazgeçilmez öneme sahiptir. Şoför esnaflarımızın ekonomik ve sosyal kalkınmanın dengeli biçimde dağıtılması ve sürdürebilmesinde, işsizliğin azaltılması istihdamın artmasında çok olumlu katkıları vardır. Ülkemizde en fazla dolaylı vergi ödeyen esnaf kesimiyiz. Akaryakıta gelen zamdan ilk ve en çok etkilenen tarafız. Bunun yanı sıra ithal edilen lastik ve araç parçalarımız dövizin yükselmesi ile bizleri daha fazla etkilemektedir. Trafik ve kasko sigorta primleri çok yüksektir. Tavan fiyatı uygulamasının 2018 yılında devam etmesine rağmen primler çok fazladır. Sigorta çeşitliliğinin tek bir sigorta altında toplanması isteğini Federasyonumuza aktardım. Minibüs-Otobüs tanımı, Ulaştırma Bakanlığı tarafından tekrar düzenlenmesine rağmen, 16+1 tabir ettiğimiz minibüslerin MTV’lerini otobüs olarak ödüyoruz. Düzelmesi noktasında Maliye Bakanlığında girişimlerimiz devam ediyor. Karayolları taşıma yönetmeliğinde, yeni düzenleme yapılması için bir tasarı hazırlandı. Bu tasarıda D4 Belgesi yerini, Y türü belgeye bırakacak. Büyük olasılıkla belge onayı İlimizde olacak. K Belgesi ile ilgili iyileştirmeler yapılacak. Bence bu iyileştirme bir sefere mahsus yapılmalı. Daha sonra sektöre giriş engellenmeli, K. Belgesinde bir başka şahsa devir hakkı verilmelidir. Acilen nakliyeci sektörünü rahatlatacak tedbirler alınmalıdır. Ulaşım sektörünün ana temel gider akaryakıttır. Vergi kaydı olan yolcu ve yük nakli yapan esnafımız akaryakıtta indirim alabilse bir nebze de olsa nefes alacaklar” diye konuştu.

Şoför esnafının her türlü sıkıntısını çözmek için çabaladıklarını aktaran Ali Fuat Şeker; Yeni dönemde de şoför esnafının sesi olmaya özen göstereceklerini ifade etti. (Savaş Eskici)

İlginizi Çekebilir
Vize'de Sağlık Yatırımları Masaya Yatırıldı
Vize'de Sağlık Yatırımları Masaya Yatırıldı
Başkan Fırat Yayla:
Başkan Fırat Yayla: "Birlikte Güçlüyüz"
Valilik Ziyaretinde Kanserle Mücadele Gündemdeydi
Valilik Ziyaretinde Kanserle Mücadele Gündemdeydi
Vali Turan'dan Kırsaldaki Köylere Ziyaret Atağı
Vali Turan'dan Kırsaldaki Köylere Ziyaret Atağı
RESMİ İLANLAR
RESMİ İLANDIR
T.C. LÜLEBURGAZ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN
Son Haberler
Edirne'de Kırsal Kalkınma ve Sağlık Gündemi
Edirne'de Kırsal Kalkınma ve Sağlık Gündemi
Edirne Kent Konseyi'nden Farkındalık Hamlesi: Sahiplenme Çağrısı
Edirne Kent Konseyi'nden Farkındalık Hamlesi: Sahiplenme Çağrısı
T.C. LÜLEBURGAZ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN
T.C. LÜLEBURGAZ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN
Seçtiğiniz mimari tarz sizin hakkınızda neler anlatacak: Evlerle yapılan bir test
Seçtiğiniz mimari tarz sizin hakkınızda neler anlatacak: Evlerle yapılan...
Vize'de Sağlık Yatırımları Masaya Yatırıldı
Vize'de Sağlık Yatırımları Masaya Yatırıldı
“OHAL kaldırılsın, Demokrasi istiyoruz”
“OHAL kaldırılsın, Demokrasi istiyoruz”

Ana Sayfa
TEKNOLOJİ
Gündem
Kırklareli
Edirne
Tekirdağ
Ekonomi
Siyaset
Spor
Resmi İlanlar
Sağlık
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Edirne
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Kırklareli
  • Resmi İlanlar
  • Siyaset
  • Spor
  • Tekirdağ
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.