Kırklareli'nin İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ali Dermenci, seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği yürüyüşte vatandaşlarla bir araya geldi. Dün akşam düzenlenen etkinlikte, çok sayıda partili ve vatandaşın katılımıyla birlikte coşkulu bir atmosfer oluştu.
Dermenci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, yürüyüşe katılan herkese teşekkür ederek, birlik ve dayanışmanın önemine vurgu yaptı. Paylaşımında, "Dün akşam kutlu yürüyüşümüzde hep birlikteydik… Bizleri bu coşkulu programımızda yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.
Dermenci'nin, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde Kırklareli Belediye Başkanlığı için iddialı bir aday olarak öne çıkması dikkat çekiyor. Seçim sürecinde gösterdiği aktif katılım ve halkla iç içe olma çabalarıyla adaylık yolunda önemli bir adım atmış gibi görünüyor.
Kırklareli'deki yerel seçim atmosferinde, Ali Dermenci'nin adaylığı ve seçim çalışmaları yakından takip ediliyor. Vatandaşlar, belediye başkan adayları arasındaki tercihlerini belirlerken, adayların sahadaki aktifliği ve halkla iletişimi de önemli bir etken olarak değerlendiriliyor.
Kevser Çelik