• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • TEKNOLOJİ
  • Gündem
  • Kırklareli
  • Edirne
  • Tekirdağ
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Spor
  • Resmi İlanlar
  • Sağlık
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. "AK Gençlik Çalışacak, Kırklareli AK Belediyecilikle Buluşacak"
Gündem
Yayınlanma: 13 Şubat 2018 - 08:12

"AK Gençlik Çalışacak, Kırklareli AK Belediyecilikle Buluşacak"

AK Gençlik Sevdası Kırklareli Kültür Merkezi’ne Sığmadı * Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Gençlik Kolları Kırklareli İl Başkanı Bahadır Kovankaya; 2019 yılında yapılacak olan seçimlerde Kırklare

Gündem
13 Şubat 2018 - 08:12
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
“AK Gençlik Çalışacak, Kırklareli AK Belediyecilikle Buluşacak”
AK Gençlik Sevdası Kırklareli Kültür Merkezi’ne Sığmadı

* Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Gençlik Kolları Kırklareli İl Başkanı Bahadır Kovankaya; 2019 yılında yapılacak olan seçimlerde Kırklareli’yi AK Belediyecilik ile tanıştıracaklarını söyledi. 2019’un çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Kovankaya;  Gençlere çok işe düştüğünü ve AK Parti davasını kapı kapı dolaşarak, anlatmaları gerektiğini ifade etti.

HABER MERKEZİ

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırklareli 5. İl Gençlik Kolları Olağan Kongresi gerçekleşti.  Yapılan kongrede, AKGençlik sevdası salona sığmazken, yapılan kongrede AK Parti Kırklareli Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Kovankaya, yeniden Kırklareli Gençlik Kolları Başkanı oldu.

11 Şubat 2018 Pazar günü saat 15.00’da Kırklareli Üniversitesi (KLÜ) Rektörlük Kültür Merkezi’nde, gerçekleşen kongre, divan teşekkülünün oluşturulması ile başlandı.

Saygı Duruşu ve ardından okunan İstiklal Marşı ile kongre devam ederken, konuşmalardan önce Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajı yayınlandı.

Kongrenin açılış konuşmasını yapan AK Parti Gençlik Kolları Kırklareli İl Başkanı Bahadır Kovankaya; 2019 yılında yapılacak olan seçimlerde Kırklareli’ni AK Belediyecilik ile tanıştıracaklarını söyledi.

2019’un çok önemli olduğunu vurgulayan Kovankaya;  Gençlere çok işe düştüğünü ve AK Parti davasını kapı kapı dolaşarak, anlatmaları gerektiğini ifade etti.

Daha sonra partililere hitap eden AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz ise Gençlerin AK sevda için gece gündüz demeden çalıştığını kaydetti.

2019 yılında yapılacak olan seçimlerde AK Parti’nin oyunun Türkiye’de olduğu gibi Kırklareli’nde de artacağına inandığını belirten Minsolmaz; “Bugün burada toplanma amacımız, Gençlik Kolları Başkanımız Bahadır Kovankaya kardeşimizin yanında olmak. Kendisi AK Parti’nin davası için canını dişine takarak çalışmakta. Bu kongrelerimizin amacı 2019 yılında gireceğimiz 3 seçimi de kazanmak ve oylarımızı arttırarak yolumuza devam etmek. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başladığı noktalar gençlik kolları olması sebebiyle gençlerin önemini çok iyi kavramıştır. Gençlerin daima yanındadır. Bizler de Milletvekilleri, İl Başkanları olarak genç kardeşlerimiz daima yanındayız” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Minsolmaz’dan sonra kürsüye gelen Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler; 2023, 2053 ve 2071 için dünya devi Türkiye için en çok birlik olunması gereken zamanda bulunduklarını kaydetti.

AK Parti’de tek kalıcı kişinin Recep Tayyip Erdoğan olduğunu vurgulayan Çiler; “Fatih Sultan Mehmet 21 yaşında İstanbul’u fethetti. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 22 yaşında önce ilçe başkanı ardından da il başkanlığına yükseldi. 40 yaşında da belediye başkanlığına seçildi. Her kongremizde söylüyorum bu partiden herkes gelip geçebilir ancak tek kalıcı kişi Recep Tayyip Erdoğan’dır. Kendisi gençleri çok sevdiği için seçme ve seçilme yaşını en aşağıya indiren, en çok yurt ve üniversite kuran lider olmuştur. 2019 yılında başlayarak çalışarak, 2023, 2053 ve 2071 için dünya devi Türkiye için en çok birlik olmamız gereken zamandayız” diye konuştu.

Kongrede, konuşma yapan Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Ensar Topçu da, gelecek nesillerinin yaşamının şimdi ki gençlerin elinde olduğunu, dünyanın her yerinde AK davayı insanlara anlatılması gerektiğini ifade etti.

Ensar Topçu’nun ardından partililere seslenen Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, eski Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, konuşmasında; Siyasetçilerin görevlerinin bugün olduğu kadar yarını düşünmek olduğunu ve daha doğmamış olan çocukların geleceklerini şekillendirmek olduğunu anlattı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakçı Kan’a konuşmasında; AK Parti öncesi ve AK Parti Hükümeti sonrasında yaşananları anlattı.

Geçmişten bu güne Türkiye’nin kısa özetini yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakçı Kan; Eskiden ülkenin çok ayrımcı bir yapıda olduğunu kadınların kıyafetleri yüzünden üniversitelere, meclise giremediklerini, AK Parti döneminde diğer ayrımcılıklar gibi bunun da ortadan kalktığını kaydetti.

Yapılan konuşmaların ardından seçimlere tek liste olarak katılan Mevcut Başkan Bahadır Kovankaya yeniden başkan seçildi. Kongre; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakçı, Eski Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Ensar Topçu’ya hediyelerinin takdim edilmesinin ardından son buldu.

Kongreye; AK Parti İnsan Haklarından Sorumlu Genel Bşk. Yrd. Ravza Kavakçı Kan, Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve Eski Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Ensar Topçu, AK Parti MKYK Üyesi Bilal Topal, MKYK Üyesi Osman Şahin, AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler ve partililer katıldı.

 

İlginizi Çekebilir
Kırklareli Belediye Meclisi'nden Toplu Taşımaya Oy Birliğiyle Zam Kararı
Kırklareli Belediye Meclisi'nden Toplu Taşımaya Oy Birliğiyle Zam Kararı
Kırklareli Belediyesi'nden Avrupa Günü'ne Renkli Kutlama
Kırklareli Belediyesi'nden Avrupa Günü'ne Renkli Kutlama
Kırklareli'nde Orman Yangınlarına Karşı Ormanlara Giriş Yasağı Başladı
Kırklareli'nde Orman Yangınlarına Karşı Ormanlara Giriş Yasağı Başladı
Zafer Partisi'nden CHP Kırklareli İl Başkanlığına Dayanışma Ziyareti
Zafer Partisi'nden CHP Kırklareli İl Başkanlığına Dayanışma Ziyareti
RESMİ İLANLAR
RESMİ İLANDIR
KIRKLARELİ İLİ MERKEZ VE İLÇELERİNE BAĞLI 15 KÖYDE KANALİZASYON...
Son Haberler
Kırklareli Belediye Meclisi'nden Toplu Taşımaya Oy Birliğiyle Zam Kararı
Kırklareli Belediye Meclisi'nden Toplu Taşımaya Oy Birliğiyle Zam...
Kırklareli Belediyesi'nden Avrupa Günü'ne Renkli Kutlama
Kırklareli Belediyesi'nden Avrupa Günü'ne Renkli Kutlama
Kırklareli’de “Kişisel Kalite, Kurumsal Verimlilik ve İnovasyon” Rüzgarı Esti
Kırklareli’de “Kişisel Kalite, Kurumsal Verimlilik ve İnovasyon”...
Trafik Güvenliği Etkinliklerine 112 Acil Sağlık ve UMKE Desteği
Trafik Güvenliği Etkinliklerine 112 Acil Sağlık ve UMKE Desteği
Kırklareli'nde Orman Yangınlarına Karşı Ormanlara Giriş Yasağı Başladı
Kırklareli'nde Orman Yangınlarına Karşı Ormanlara Giriş Yasağı...
Halil Kahraman, 3 Yıllığına Tekrar Başkan
Halil Kahraman, 3 Yıllığına Tekrar Başkan

Ana Sayfa
TEKNOLOJİ
Gündem
Kırklareli
Edirne
Tekirdağ
Ekonomi
Siyaset
Spor
Resmi İlanlar
Sağlık
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Edirne
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Kırklareli
  • Resmi İlanlar
  • Siyaset
  • Spor
  • Tekirdağ
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.